Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

З народженням дитини!

З народженням дитини!

Голова ОТГ Вірко Марина Олександрівна привітала родину Кахира з народженням дитини та вручила сертифікат на 5 000 грн. Вітаємо Вас, хай дитинка росте здоровою та щасливою!????????????‍????‍????????????????????

14:42 24.09.2018

Продовження благоустрою

Продовження благоустрою

Продовжуються роботи по благоустрою територій Плисківської ОТГ. Нещодавно була проведена засипка та грейдеровка грунтових доріг у селі Сиволож.

14:41 24.09.2018

З Днем народження!

З Днем народження!

23 вересня відзначив свій День народження спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Плисківської с/р Олександр Деркач. Колеги привітали іменинника, вручили подарунки.

09:17 23.09.2018

Свято квітів та врожаю У Плисківській ЗОШ

Свято квітів та врожаю У Плисківській ЗОШ

21 вересня у Плисківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося Свято квітів і врожаю. Цього дня у приміщенні школи була дуже гарна виставка виробів учнів усіх класів: від першого до десятого. Назва свята говорить сама за себе: вироби виготовлені з овочів, фруктів, ягід і квітів. Можна було побачити і осінні квіткові композиції, і тваринок, пташенят із яблук та помідорів, і дивовижні паралельні світи - справжній город, тільки зменшений у рази, на якому також ростуть овочі, а біля - підбирають зерно маленькі курчата. Тож, ходімте, подивитесь чудо-виставку на наших світлинах???? До речі, школярі були нагороджені грамотами, подяками та дипломами.

14:36 21.09.2018

З народженням дитини, родино Долід!

З народженням дитини, родино Долід!

Голова Плисківської ОТГ Вірко М.О. вручила грошовий сертифікат на 5 000 грн сім’ї Долід. Такий сертифікат надається при народженні дитини кожній родині. Для цього необхідно подати необхідні документи. Вітаємо молоду маму із народженням первістка! Бажаємо рости здоровими та щасливими!

14:31 21.09.2018

11 засідання виконкому Плисківської с/р

11 засідання виконкому Плисківської с/р

21 вересня відбулося 11 засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради. Були присутні: голова Плисківської громади Марина Вірко, члени виконкому, а також, запрошені: начальник відділу служби у справах дітей Людмила Брагінець, начальник відділу соц.захисту та охорони здоровя Лариса Мохонько та головний спеціаліст з юридичного забезпечення Юрій Кудра. Розглянули такі питання: про організацію роботи з розробки Стратегії розвитку громади, про стан роботи адміністративної комісії Плисківської с/р за 2018 рік, про організацію роботи з соціального захисту жителів громади.

14:22 21.09.2018

З Днем народження!

З Днем народження!

20 вересня 2018 року відзначила свій День народження Ірина Дмитрівна Довгаль - бухгалтер Плисківської сільської ради. Голова ОТГ Марина Олександрівна Вірко разом із колективом подарували подарунки, побажання. З Днем народження!

14:25 20.09.2018

Теренова гра на базі Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Теренова гра на базі Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Насичені дні видалися для підлітків, які з 14 по 16 вересня 2018 року брали участь у "Тереновій грі", яка проходила за сприяння ГО ''Дозір ''Крук'' і Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА на базі Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. с. Плиски Борзнянського району. Мета гри: підвищення рівня національної свідомості та історичної обізнаності молоді, забезпечення всебічного розвитку дітей та молоді, популяризації здорового та безпечного способу життя, формування людських цінностей.  Програма гри розроблена, орієнтуючись на вікові особливості дітей, включає вишколи з тактики, стрільби, розвідки, військової медицини, мінної справи, самозахисту, занять з туризму та історії.  Гра вчила підлітків самостійності, дисципліни, відповідальності, не розгубитися в будь-якій життєвій ситуації. Дякуємо організаторам гри! "Теренова гра" потрібна, корисна. Учасники задоволені!

14:32 18.09.2018

Візит експертів з Польщі: стратегія розвитку громади

Візит експертів з Польщі: стратегія розвитку громади

18 вересня до Плисківської ОТГ завітали представники з Польщі: Роберт Жарковський - експерт проекту "Фонд Розвитку Місцевої Демократії" регіональний осередок у Щечині, Олексій Пасічник - експерт проекту "Польсько-Українська Господарча палата" та Наталія Гмурковська - експерт проекту "Фонд розвитку місцевої демократії" регіональний осередок в Любліні.  На зустрічі окрім експертів з Польщі були присутні голова Плисківської громади Марина Вірко та члени майбутньої робочої групи, що буде працювати над розробкою "Стратегії громади".  Експерти презентували ідею проекту та розповіли про етапи реалізації, стратегічне планування та місцевий розвиток за участю мешканців громади. Провели практичне заняття, на якому учасники визначили проблеми та ресурси ОТГ.

11:10 18.09.2018

Показ фільму на День батька

Показ фільму на День батька

День батька — щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні статусу офіційного це свято не має. Наразі День Батька відзначається в Україні в третю неділю червня або в третю неділю вересня. На честь свята для учнів Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у сільському будинку культури показали художній фільм "Ми купили зоопарк". Кіно розкриває саме роль батька у житті дітей: Бенджамін Мі після смерті дружини сам виховує сина і доньку. Він вирішує трохи змінити життя, і переїхати з мегаполіса в тихе і спокійне місце. Бенджамін набуває кілька гектарів землі з гарним і великим будинком. На цій території також знаходиться зоопарк, який переживає не найкращі часи. Так для головних героїв фільму починається нове життя, наповнене смішними ситуаціями і різними курйозами. Сімейство Мі чекає зустріч з новими друзями, боротьба за життя своє та зоопарку.

11:08 17.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора