Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Готувалися до зими...

Готувалися до зими...

Керівництво Плисківської ОТГ разом з колективом місцевої пожежної команди плідно готувалися до зими. Голова Плисківської об’єднаної територіальної громади Вірко Марина Олександрівна висловлює щиру подяку працівникам пожежної команди за відремонтований ЗІЛ для розчистки доріг від снігу.  Також, велика вдячність водіям: Гриню Сергію Михайловичу та Мазію Олександру Івановичу, а також, деректору фермерського господарства " Плисківське" Ілляшенку Миколі Євгеновичу за те, що вправно справилися з поставленою задачею та якісно чистили дороги від снігу у селах Плиски та В.Загорівка. У сусідніх селах, що входять до складу Плисківської ОТГ, також є, кому дякувати.  Завдяки директору фермерського господарства «Ярина» Нагорному Миколі Михайловичу вчасно очищалися дороги села Махнівка. Дякуючи СТОВ «Надія» були розчищені дороги у с. Степ та частково у с. В. Загорівка, а у Сиволожі з цією задачею змогли впоратися, дякуючи ТОВ «Агротрейд».  Велика вдячність усім, хто допоміг у зимній час привести до ладу дороги нашої громади!

08:29 30.12.2018

Новий рік у Сиволозькому БК

Новий рік у Сиволозькому БК

29 грудня в Сиволозькому сільському клубі відбулося новорічне свято. В. о. старости Меншиков Василь Федосійович від імені голови Плисківської об'єднаної територіальної громади Вірко Марини Олександрівни та від себе особисто привітав жителів села з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!!! Побажав щоб новорічні свята принесли тільки добро, мир і достаток! Прекрасні художні номери були підготовлені учасниками художньої самодіяльності сільського клубу : у виконанні вокального ансамблю "Калина" та солістки Юлії Олексієнко. На свято завітали Дід Мороз та Снігуронька учні 11 класу Михник Сергій і Личак Наталія. Діти 7-10 класів показували гумористичні сценки, гумором також пригостила присутніх Басок Ганна. Дітям за участь у новорічному святі подякувала Ірина Олексіївна Гордієнко та пригостила солодкими подарунками. Дякую вчителю 1-4класів Сиволозької ЗОШ 1-3 ступенів за виступ їїї вихованців, маленьких талантів. Щиро дякую всім хто взяв участь та допоміг в організації проведення свята. Вдячні Вірко Марині Олександрівні голові Плисківської об'єднаної територіальної громади за придбання іграшок та новорічної гірлянди для новорічної красуні ялинки в сільський клуб. Вітаю всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

08:43 29.12.2018

Засідання виконкому Плисківської с/р від 21.12.2018

Засідання виконкому Плисківської с/р від 21.12.2018

21 грудня 2018 р. відбулося засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради. Були присутні: заступник з питань виконавчих органів ради Кравченко С.М., керуюча справами Лебедь Л.Я., начальники відділів і депутати сільської ради. Обговорювалися такі питання: про стан протипожежної безпеки на території с/р,про виконання та наповнення бюджету, про реалізацію інфраструктурних проектів, про заходи щодо організації та проведення Новорічних та Різдвяних свят, про орієнтовний плае роботи виконкому сільської ради на І півріччя 2019 р., про санітарно-екологічний стан на території с/р, про розгляд заяв жителів громади.

08:27 21.12.2018

"Ой Андрію, я про долю мрію"

"Ой Андрію, я про долю мрію"

В п'ятницю 14 грудня в Плисківському будинку культури було проведено тематичний вечір для молоді "Ой Андрію, я про долю мрію". Бажаючі дівчата мали змогу прийняти участь у традиційних Андріївських вечорницях. У програмі вечора були ворожіння на срібному ланцюжку, на чотирьох каблучках і на здійснення бажань. Дівчата інтерпретували ворожіння на воску та книгах, а ще могли дізнатися ім'я майбутнього коханого за допомогою гадання з човником.

18:33 14.12.2018

"Фінансова спроможність Плисківської Об'єднаної територіальної громади"

"Фінансова спроможність Плисківської Об'єднаної територіальної громади"

14 грудня відбулося засідання у Плисківській сільській раді на тему "Фінансова спроможність Плисківської Об'єднаної територіальної громади". Приймали участь в обговоренні: голова Плисківської ОТГ Вірко Марина Олександрівна, заступник голови з питань виконавчих органів ради Кравченко Сергій Михайлович, головний-бухгалтер-начальник Фінансового обліку та звітності Кутовець Валентина Віталіївна, заступник головного бухгалтера Река Тетяна Миколаївна, Регіональний консультант з бюджетних питань Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України Силенко Микола Федосійович, Начальник управління фінансів соціально - культурної сфери та органів влади Департаменту фінансів Чернігівської ОДА Суслова Світлана Сергіївна.

08:42 14.12.2018

"Булінг і кібербулінг"

"Булінг і кібербулінг"

11 грудня спеціаліст Відділу соціального захисту та охорони здоров’я Плисківської сільської ради Світлана Кутовець провела бесіду з учнями старших класів Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему "Булінг і кібербулінг".  Булінг – це агресивна поведінка дітей одне до одного, яка має на меті принизити, залякати і часто супроводжується  фізичним насиллям. Кібербулінг – це переслідування інших осіб з використанням сучасних електронних технологій: ІНТЕРНЕТу (електронної пошти, форумів, чатів, ICQ) та інших засобів електронної техніки – мобільних телефонів, пейджера. Ознаки булінгу:

12:47 13.12.2018

ІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад 2018-2019 н.р. у Плисківській ОТГ

ІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад 2018-2019 н.р. у Плисківській ОТГ

Закінчився ІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад 2018-2019 н.р. у Плисківській ОТГ.  Переможцями стали: учениця 10 кл. Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. Леміш Вікторія в олімпіаді з української мови та літератури (вчитель Кішка Наталія Павлівна); учениця 11 кл. Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. Кіщенко Мирослава в олімпіаді з географії (вчитель Лут Надія Володимирівна); учениця 8 кл. Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лозицька Яна в олімпіаді з біології (вчитель Федорченко Тетяна Миколаївна). Також, відбулися: ІІ етапи ІX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Т. Шевченка , XIX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика. Перемогу здобули: учениця 6 кл. Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сохацька Олександра (вчитель Семенко Анжеліка Олександрівна); учень 3 кл. Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. Власенко Максим, (вчитель Гавриш Любов Григорівна); учениця 4 кл. Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. – Захарченко Вікторія, (вчитель – Кот Олександра Василівна). Дякуємо всім за участь в олімпіадах, конкурсах. Здоров’я, успіхів, творчих здобутків!

11:16 12.12.2018

Змагання 1-го туру ІХ клубної першості Борзнянського району з настільного тенісу

Змагання 1-го туру ІХ клубної першості Борзнянського району з настільного тенісу

Сьогодні, 9 грудня 2018 року, у Великозагорівському будинку культури пройшли змагання 1-го туру ІХ клубної першості Борзнянського району з настільного тенісу серед команд першої ліги. Шість команд-учасниць боролися за перемогу: «Динамо» (Носелівка), «Юність»(Носелівка), «Імпульс»(Шаповалівка), «Технікум»(Борзна), Тк «Петрівка» (Махнівка) і «Білі блискавки»(Велика Загорівка). Всі матчі пройшли в напруженій, безкомпромісній, але чесній і цікавій боротьбі. Так і повинно бути, коли змагається досвід з молодістю. До речі, найдосвідченіший майстер малої ракетки в сьогоднішніх баталіях - Степанець Віталій з Носелівки, який в цьому році розміняв першу 50! Справжній приклад для наслідування!!! Щодо самих результатів першого ігрового дня, то перші два місця посіли команди-представниці Плисківської ОТГ – це великозагорівці "Білі блискавки" у складі Федорченка Владислава та Федорченка Анатолія та махнівці(Георгінов Артем, Нагорний Михайло та Нагорний Микола), третіми стали досвідчені тенісисти з носелівського «Динамо» (Ківа Василь та Степанець Віталій). Відповідно на четвертому місці - «Технікум»(Борзна), п’ятий – шаповалівський «Імпульс», а молоді тенісисти з носелівської «Юності» - шості. Окрему подяку хочеться висловити директору Великозагорівського БК Сидоренку С.О. за забезпечення належних умов для проведення змагань.

10:47 09.12.2018

"Твої права і обов'язки"

"Твої права і обов'язки"

9 грудня о 12 годині в переддень Прав людини читачі Великозагорівської бібліотеки-філії ознайомилися з книжкової виставкою "Твої права і обов'язки".

10:45 09.12.2018

Тиждень ефективності роботи початкових класів

Тиждень ефективності роботи початкових класів

З 03 по 07 грудня у Великозагорівській ЗОШ І - ІІІ ступенів було проведено "Тиждень ефективності роботи початкових класів". Вчителі молодших класів провели низку виховних заходів та відкритих уроків. Учні 1-4 класів відгадували ребуси, загадки, узяли активну участь у козацьких розвагах. Провели конкурс малюнків на тему: "Сторінками улюблених казок".

11:13 07.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора