Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

4 сесія 7 скликання

4 сесія 7 скликання

 Відбулася 4 сесія сьомого скликання друге пленарне засідання . На сесію було запрошено Проскура В.А. та Горбащенко В.В. Було розгянуто такі питання: 1. Про призначення відсоткової орендної ставки та терміну  дії договору ТОВ "Плиски-Агро" на території Плисківської сільської ради з урахуванням  можливостей сільськогосподарського підприємства. 2. Про розгляд пропозиції щодо перегляду договорів оренди , орендарів села В. Загорівка Плисківської ради , ПП"Рябчун Сергій Степанович " та гр. Савченко В.А. 3. Про становлення ставок єдиного податку на території громади на 2018 рік та  затвердження Положення про єдиний податок . 4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21 грудня 2017 року "Про сільський бюджет ОТГ на 2018 рік " 5. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у власність земельної ділянки на території Плисківської с/р с.Сиволож Гришковець О.М. 6. Про створення комісії для напрацювання комплексу Заходів, присвячених Петрункевичу І.І.

09:14 05.03.2018

Масляна

Масляна

Масляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Цей смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту. Сьогодні Масляна є одним з церковних свят і називається ще Мясопустним або Сирним тижнем. У навчальних закладах Плисківської  ОТГ  були проведені урочисті заходи , які відвідали Начальник відділу освіти Вернигор Ірина Василівна і заступник голови Кравченко Сергій Михайлович.

11:54 23.02.2018

Пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

Пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

20.02.2018рік. Панахида в пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні, які стали жертвами протистояння під час подій на Євромайдані. А також в пам'ять хлопців, які загинули в АТО: Савченко Юрій Борисович, Листуха Володимир Михайлович с. Велика Загорівка, Кривонос Микола Миколайович с. Махнівка, Кваша Юрій Юрійович с. Сиволож. Спочивайте з миром, дорогі наші захисники.

09:40 21.02.2018

"Програма про надання матеріальної допомоги новонародженим"

"Програма про надання матеріальної допомоги новонародженим"

 Плисківська сільська рада, започаткувала та затвердила програму "Матеріальна допомога при народженні дитини", щоб підтримати та заохотити сім'ї у нашій громаді. Голова  сільської ради Вірко Марина Олександрівна привітала та вручила СЕРТИФІКАТ на 5000 тис.грн, родині Долинських!

09:08 14.02.2018

День пам’яті Героїв Крут

День пам’яті Героїв Крут

Незважаючи на те, що бій під Крутами не мав визначального воєнного значення, для українського народу він став символом героїзму і жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежність України. Тривалий час подробиці Крутянського бою залишалися невідомими і скоріше нагадували міф: проти багатотисячного більшовицького війська український уряд безжально кинув необстріляну молодь – студентів та гімназистів. Вони хоробро билися, але всі загинули у нерівному бою.

12:13 02.02.2018

День Соборності України

День Соборності України

Українці протягом століть мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб усі етнічні землі, в різні часи поділені між різними імперіями, нарешті об’єдналися в єдине ціле.

16:26 22.01.2018

Перша сесія Плисківської ОТГ

Перша сесія Плисківської ОТГ

24.11.2017 Відбулася перша сесія Плисківської ОТГ. Під час сесії  шляхом голосування було обрано секретаря  громади Ілляшенко Людмилу Василівну. За пропозицією голови Вірко Марини  Олександрівни було обрано заступника голови  Кравчеко Сергія Михайловича . Затведжено старост  та діловодів у селах громади.

16:44 12.12.2017

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

07.12.2017 Відбувся урочистий концерт  до дня Місцевого Самоврядування ! Голова Плисківської ОТГ  Вірко Марина Олександрівна вручила грамоти «За  наполегливу і самовіддану працю , високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активну громадську позицію що  є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави .» , а також  подарунки ветеранам.

15:47 12.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора