A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Суботник

Суботник

В селі Велика Загорівка відбулося розчищення кладовища , випиляли масу дерев , які перешкоджали мешканцям потрапити на територію і були в аварійному стані . 

09:28 18.06.2018

"Відродження українського села ,його духовності і культури"

"Відродження українського села ,його духовності і культури"

У Пісках відбувся фестиваль "Відродження українського села ,його духовності і культури". Жіночі  співочі колективи сіл В.Загорівка , Махнівка , Плиски та танцювальний колектив " Веселка" Плисківської ОТГ прийняли активну участь і були нагороджені дипломами третього ступеня , за свої таланти та подарований настрій всім присутнім. 

11:54 12.06.2018

Великі світлини маленьких місць .

Великі світлини маленьких місць .

Вікторія Мицай з Плисківської об'єднаної громади із світлиною "Стадіон" стала фіналісткою фотоконкурсу «Великі світлини маленьких місць: моя громада – моє майбутнє». Нагородження фіналістів та переможців відбулося 8 червня. Організатори фотоконкурсу - Програма «U-LEAD з Європою» та Мінрегіон.

09:35 11.06.2018

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.Щодо самого Дня захисту дітей в Україні, то це свято було створено Указом президента №568/98 від 30 травня 1998 року "Про день захисту дітей". З того моменту в Україні 1 червня стало офіційним Днем захисту дітей. Також за роки незалежності Україна ухвалила законодавство з охорони дітей, яке відповідає європейським стандартам та Конвенції ООН з прав дитини. Міжнародний день захисту дітей є не тільки святом для самих дітлахів, він ще нагадує суспільству про необхідність їх захисту. У Плисківській громаді  школа спільно з будинком культури організували  веселий конкурс малюнків на асфальті.  Дітки малювали, розважались , та вигравали цікаві призи , начальник відділу культури і туризму Вернигор В.О. , разом з директором пришкільного гуртка Плисківської ЗОШ,  Гордієнко О.В. вручили грамоти загонам .

15:07 01.06.2018

Обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені В.Полевика

Обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені В.Полевика

Гурт троїстих музик ансамблю народних інструментів "Калина", художній керівник Поддубська Л.І. , із с .Сиволож прийняли участь у обласному фольклорному фестивалі-конкурсі  імені В.Полевика в місті Сновськ та селі Займище , виступили з номером "Віночок українських пісень " . Отримали грамоти  - за активну участь ,високий професіоналізм  ,розвиток та популяризацію фольклорного мистецтва та диплом II ступеня . 

15:01 29.05.2018

Футбол

Футбол

13 травня стартував 58-й відкритий чемпіонат Борзнянського району з футболу. Зіграні поєдинки першого та другого ігрового туру команд,  які представляють Плисківську ОТГ. Ось їх результати:

12:10 29.05.2018

Останній дзвоник с.В.Загорівка

Останній дзвоник с.В.Загорівка

25 травня останній дзвоник пролунав і для чотирьох випускників Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Урочиста лінійка розпочалася виконанням Державного Гімну України. Хвилиною мовчання згадали земляків, які загинули за свободу і незалежність України в різні роки, поклали квіти до обеліску та пам’ятних плит. На урочистій лінійці учнів зі святом вітали шановні гості: в.о. старости Великозагорівського старостинського округу Смалій О.П., спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Горобець А.П., депутат районної ради Вакуленко М.І. Директор школи, підвівши підсумки навчального року, нагородив дипломами, подарунками учнів, які ставали переможцями і призерами Всеукраїнських конкурсів і районних спортивних змагань (загалом 19 учнів). 

11:41 29.05.2018

Останній дзвоник с.Плиски

Останній дзвоник с.Плиски

Сьогодні в Плисківській  школі відбулося радісне і одночасно сумне свято «Останнього дзвоника». Він продзвенів, для учнів  , констатуючи той факт, що вони завершили навчальний рік, здобули певний багаж знань і стали на рік дорослішими. Востаннє продзвенів він для наших одинадцятикласників  і покликав їх у незвідану дорогу майбутнього. Їх привітали директор школи Яременко А.Т. заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кравченко С.М. та начальник відділу освіти , молоді і спорту Вернигор І.В. , також виступили діти і батьки випускників.

15:57 25.05.2018

Випускний дитячого садочка Плиски

Випускний дитячого садочка Плиски

Випускний в дитячому садочку - це ще один пройдений етап дитинства , яке так швидко закінчується.... Іграшки змінюються на книжки , зошити ,безтурботні ігри на уроки, мама вже не так хвилюється за тебе , адже ти  відповідальний ученик , відбуваються неочікувані відкриття у житті , пізнання дорослого світу , адаптація у новому середовищі. У с. Плиски відсвяткували випускний в дитячому садочку , вихователі вручили дипломи і подаруночки своїм діткам. Слова привітання сказали заступник голови з питаннь діяльності  виконавчих органів ради Кравченко С.М. та начальник відділу освіти, молоді і спорту Вернигор І.В. Дітки виступили для гостей та своїх батьків. 

14:39 25.05.2018

Військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)

Військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)

 У Великозагорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура). Змагалися два курені «Чайка» (11 і 7 класи) і «Сокіл» (9 і 8 класи). Після шести проведених конкурсів («Впоряд», «Відун», стрільба з пневматичного пістолета, поштовх гирі 16 кг, естафета, перетягування линви) судді визначили переможців, якими стали козаки і козачки з куреня «Сокіл».  У перервах між конкурсами свої сили спробували і молодші школярі.  По завершенні свята всі присутні скуштували козацького куліша.

15:09 24.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора