Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Перший відкритий фестиваль української пісні і танцю «Джерело надій»

Перший відкритий фестиваль української пісні і танцю «Джерело надій»

Перший відкритий фестиваль  української пісні і танцю «Джерело надій» відбувся 25 серпня в с.Плиски Борзнянського району Чернігівської області. Ініціатор, засновник – голова Плисківської сільської ради  Марина Олександрівна Вірко. Марина Олександрівна  любить село, працює в селі  на благо України та добре  розуміє важливість  духовності і культури. Без них неможливо побудувати процвітаючу державу з європейськими цінностями.

15:47 25.08.2018

Прийом шкіл та закладів дошкільної освіти до нового навчального року

Прийом шкіл та закладів дошкільної освіти до нового навчального року

15 серпня 2018 року комісія по прийому готовності шкіл та закладів дошкільної освіти Плисківської сільської ради до нового  2018-2019 навчального року в складі : керуючої справами виконкому Плисківської с/р. Лебедь Л.Я., начальника відділу освіти , молоді та спорту Вернигор І.В., завідувача Борзнянським міжрайонним відділом ДУ ЧОЛЦ Вовка І.І., заступника начальника управління- начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеренарної медицини Борзнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській обл. Косенка М.М. відвідали школи та ЗДО громади з метою перевірки готовності закладів до організованого початку нового навчального року .Комісія залишилась задоволена своєчасно та якісно проведеним поточним ремонтом Сиволозької ЗОШ I-III ст., Великозагорівської   ЗОШ I-III ст., ЗДО "Журавлик" с.Сиволож , ЗДО "Веселка" с.Плиски , ЗДО "Перлинка" с. В.Загорівка . Відповідно до НУШ для учнів перших класів у Великозагорівській та Плисківській ЗОШ I-III ст. підготовлені класні кімнати , які чекають на своїх учнів .

11:56 16.08.2018

« Розвиток дозвілля молоді у Плисківській громаді»

« Розвиток дозвілля молоді у Плисківській громаді»

Представники «Асоціації міст України»  знімали репортаж на тему « Розвиток дозвілля молоді у Плисківській громаді». Журналістів зустріли голова Плисківської ОТГ Вірко М.О. і колектив сільської ради . Начальник відділу освіти , молоді та спорту Вернигор І.В. ознайомила  гостей з спортивними досягненнями волейбольних та футбольних команд громади, провела екскурсію міні-галереєю земляка , українського живописця М.М.Ге та кімнатою слави футбольної команди «Єдність-Плиски». Марина Олександрівна повідомила  про створену потужну матеріально-технічну спортивну базу : комплекс стадіонів , спортінвентар; про фінансову допомогу від громади та інвесторів для розвитку спортивного життя молоді , а також розповіла про перспективи на майбутнє. Відвідали с. Сиволож , оглянули школу , завітали до волейбольної команди на тренування .

15:43 03.08.2018

З Днем народження!

З Днем народження!

      Привітали колективом Плисківської сільської ради з днем народження спеціаліста Відділу освіти молоді та спорту Горобець Аллу Павлівну. Побажали всього найкращого. Голова Плисківської ОТГ висловила мудре побажання: "Життя – це книга. Є люди, які її пишуть. Є ті, які читають і живуть так, як хтось прописав ... Я бажаю вам написати "свою книгу" – яскраву, повну вражень, любові, щастя, розуміння. Таку, щоб було що згадати та іншим розповісти! З днем народження!!!"       Приєднуємось до вітань! З днем народження! Нехай усі мрії сбуваються, а нещастя обминають. 

09:22 31.07.2018

З Днем народження!

З Днем народження!

Голова Плисківської ОТГ Вірко Марина Олександрівна разом із колективом привітала з Днем народження секретаря Плисківської с/р Ілляшенко Людмилу Василівну.  В святковий день Прийміть вітання Та найщиріші побажання: Здоров'я, щастя та добра, Наснаги, успіхів, тепла. І повсякденно, повсякчас Хай буде все у вас гаразд!

09:28 30.07.2018

З Днем торгівлі !

З Днем торгівлі !

       Завжди й у всі часи його величність Торгівля мала найважливіше значення в економічному житті переважної більшості регіонів. Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професія "продавець" одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

11:36 27.07.2018

Схід села у селі Сиволож

Схід села у селі Сиволож

     21 липня у с. Сиволож відбувся Схід села. Збори проводив в.о. старости Сиволозького старостинського округу Меншиков В.Ф. Були присутні заступник Плисківського голови Кравченко С.М. і керуюча справами виконкому Плисківської с/р Лебедь Л.Я.             Питання, які були розглянуті: - про врегулювання рівня води у місцевому ставку; - про громадський випас худоби на території села.            Прийнято рішення, які будуть розглянуті на черговій сесії Плисківської сільської ради.    

10:05 21.07.2018

День шахів у Плисківській громаді

День шахів у Плисківській громаді

Сьогодні, 20 липня, у світі відзначають міжнародний день шахів. Цей день відзначається з 1966 року. Ініціатива створення такого свята належить Всесвітній шаховій федерації (ФІДЕ). Тож 20 липня під її егідою проводяться різноманітні тематичні заходи та змагання. Цього дня у Плисківській ОТГ відбувся турнір з шахів, який проходив у два тури. У першому турі декілька шахових партій зіграли працівники Плисківської сільської ради, а у другому - активно боролася за перемогу дитяча футбольна збірна команда з м. Києва.  Учасники та вболівальники отримали гарні враження і чудовий настрій.

12:31 20.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора