Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Суботник на Плисківському кладовищі

Суботник на Плисківському кладовищі

12 жовтня проводився суботник на одному з кладовищ у с. Плиски. Наводили лад працівники та депутати сільської ради, працівники школи та небайдужі мешканці села. Очікувалося, що буде більша кількість людей, проте навіть стільки спромоглися провести чималу роботу. Вирубали молоду поросль, вичистили хащі, покосили зілля.

08:19 12.10.2018

З днем пошти!

З днем пошти!

9 жовтня у світі відзначають День пошти. Яка історія свята і звідки воно до нас прийшло? Всесвітній день пошти відзначають на планеті в рамках щорічного Тижня листа. Відзначається свято під егідою ООН, значиться в списку Міжнародних днів. У Плисківській ОТГ привітали людей, які працювали та зараз працюють на пошті, вручивши грамоти за сумлінну працю та невеличкі подарунки.  Шановні працівники поштового зв'язку!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітього дня пошти!  Ваша професія - не з легких, але так потрібна людям. Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам, долаючи по декілька кілометрів за день.  Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще. Скорочуючи відстані між людьми, вони несуть радість спілкування, сприяють об'єднанню людських сердець і доль.

09:53 09.10.2018

День вчителя

День вчителя

Щороку, у першу неділю жовтня, вся країна вітає вчителів із професійним святом. Тож 5 жовтня 2018 року у Плисківському БК відбувся святковий концерт, присвячений Дню вчителя. В залі зібрались ветерани освітянської ниви та вчителі закладів освіти нашої громади. Освітян з професійним святом привітала голова Плисківської об’єднаної територіальної громади Марина Вірко, вручила грамоти й подарунки.  Також отримали педагоги вітання від начальника відділу освіти, молоді та спорту Плисківської ОТГ Ірини Вернигор, яка подякувала колегам за їх щоденну клопітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя. З поздоровленнями до освітян звернувся Олег Демченко, голова Первинної профспілкової організації працівників освіти і науки. Святкову атмосферу створили працівники відділу культури та творчі колективи Плисківської громади. На сцені прозвучали найщиріші привітання та побажання педагогам, пролунали пісні зі словами вдячності та поваги. Із року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях – його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого залишиться в пам’яті на все життя. Зі святом шановні вчителі!

09:16 05.10.2018

Проводи в Армію

Проводи в Армію

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя. Сьогодні у м. Борзна відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2018 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.  Цього дня, щоб провести хлопців, у залі зібралися батьки, родичі, численні друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни. З Плисківської ОТГ на даний момент призвано двоє: Кондратенко Микола Сергійович з Великої Загорівки і Голяка Володимир Миколайович з Плисок. Від Плисківської громади новобранцям було вручено подарунки.

09:06 04.10.2018

З днем усиновлення!

З днем усиновлення!

У Плисківській ОТГ голова громади Вірко М.О і виконуючі обовязки старост сіл привітали з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, працівників дитячих будинків.

09:04 02.10.2018

З Днем похилого віку!

З Днем похилого віку!

1 жовтня у Плисківській ОТГ привітали пенсіонерів, яких обслуговують соціальні працівники, з Днем людей похилого віку.

09:00 02.10.2018

День бібліотек

День бібліотек

Голова Плисківської ОТГ Марина Олександрівна Вірко привітала бібліотекарів зі святом. Приєдналися до привітань творчі колективи ОТГ, поздоровили присутніх піснями. Користуючись моментом, Марина Олександрівна вручила Сиволозькому вокальному колективу «Калина» чоловічі українські рубашки для виступів. Дорогі наші бібліотекарі, вітаємо Вас зі святом! Бажаємо, щоб необхідність ролі книжок у свідомості сучасності посилюється, щоб у бібліотеках завжди було багато читачів, які люблять і бережуть книги!

08:58 01.10.2018

Подяка сиволожців за дорогу голові ОТГ

Подяка сиволожців за дорогу голові ОТГ

Мешканці села Сиволож дякують голові Плисківської ОТГ Вірко Марині Олександрівні та бригаді робітників ФОП "Адаменко Л.А." за проведені ремонтні роботи доріг.

08:48 01.10.2018

100-річчя з дня народження Сухомлинського у Сиволозькій школі

100-річчя з дня народження Сухомлинського у Сиволозькій школі

28 вересня Сиволозька ЗОШ l-lll ст. Плисківської ОТГ відзначала 100 -річчя з дня народження Великого Добротворця В.О.Сухомлинського . Школа працює над впровадженням ідей педагога в життя. Свято добре продумане, змістовне, цікаве, захоплююче, повчальне. Програма передбачала літературну композицію, відеофрагменти з життя Сухомлинського, презентацію про досягнення школи, відкритий урок у 3-4кл."Людина починається з добра". По закінченню свята старшокласники, вчителі, гості посадили сад з фруктових дерев, скуштували смачного короваю. Дякуємо працівникам , учням школи за організацію та проведення свята. Нехай ваша школа стане школою радості для учнів, школою творчості для вчителів та школою спокою для кожної родини.

08:50 28.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора