Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

В п’ятницю 7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування, в дружній та веселій атмосфері, сільський голова Марина Олександрівна Вірко нагородила подяками депутатів, членів виконавчого комітету та працівників нашої громади за активну діяльність, самовіддану працю, ініціативність, відповідальність та вагомий внесок у розвиток Плисківської об’єднаної територіальної громади.

10:38 07.12.2018

"НУМО - ХЛОПЦІ!"

"НУМО - ХЛОПЦІ!"

7 грудня з нагоди Дня Збройних сил України у Плисківському СБК відбувся вечір для старшокласників "НУМО - ХЛОПЦІ!". Вечір проходив у форматі спортивних змагань. Хлопці показали, як готуються до захисту своєї Вітчизни, продемонстрували свої знання і вміння з допризивної підготовки, свої силові якості, кмітливість, спритність. Перший конкурс полягав у відтворенні елементу з "гопака". В другому - учасники намагалися з одного удару забити цвях у колоду. В третьому - влучно попасти в ціль. В четвертому - гравці перевіряли уважність. Потім почалися спортивні конкурси: арм-реслінг, віджимання, стрибки в мішках. І фінальним конкурсом було змагання на ерудицію. Після - провели вручення призів команді переможцю.

10:11 07.12.2018

«Завтра ми - солдати!»

«Завтра ми - солдати!»

6 грудня з нагоди Дня Збройних сил України у Великозагорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся конкурс «Завтра ми - солдати!». Юнаки 6-9 класів визначали кращого допризовника у семи конкурсах: бліц-вікторина, стройовий тренаж, команда «Гази!», віджимання від підлоги, дартс, спорядження магазина, «Умілі руки» та воєнізована естафета. У перервах між змаганнями глядачі мали можливість переглянути сценки на військово-патріотичну тематику. У підсумку п’єдестал пошани набув такого вигляду: 1 місце – Цабеха Анатолій, 2 місце – Рябчун Микола, 3 місце – Даниш Ярослав. Почесні грамоти та пам’ятні призи юнаки отримали з рук директора школи Федорченка А.В. та в.о. старости Смалій О.П. Свято відбулося за підтримки підприємця Шерстюка І.Г.

10:50 06.12.2018

„КОЛОСОК ОСІННІЙ -2018”

„КОЛОСОК ОСІННІЙ -2018”

Учні Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів стали учасниками Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу „КОЛОСОК ОСІННІЙ -2018”.

11:10 05.12.2018

«Його ім’я – підступний СНІД»

«Його ім’я – підступний СНІД»

У п’ятницю 30 листопада в Сиволозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проведена інформаційна година до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом під назвою «Його ім’я – підступний СНІД». Завідуюча бібліотекою Валентина Марченко розповіла, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Учні восьмого класу інформували про перші випадки хвороби; як дізнатися, що людина ВІЛ-інфікована; як поводити себе з людьми, хворими на СНІД.

10:09 03.12.2018

День Гідності і Свободи у Плисківській ОТГ

День Гідності і Свободи у Плисківській ОТГ

21 листопада в нашій країні відзначається день Гідності і Свободи. Саме в цей день у Плисківській публічній бібліотеці була проведена інформаційна година «Шляхом Гідності і Свободи». Присутні ознайомилися з викладкою літератури «Україна – територія гідності і свободи». Вшанували пам'ять загиблих на Майдані та в АТО хвилиною мовчання. Бібліотекар Тетяна Лисовець розповіла присутнім про події та патріотів України, які віддали своє життя заради Свободи, також, переглянули відеоролик «Бачу колір сонця», присвячений Революції Гідності.

13:50 21.11.2018

Гра "Геліантус" у Плисківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Гра "Геліантус" у Плисківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Учні 6-8 класів Плисківської ЗО І-ІІІ ступенів взяли участь у грі “Геліантус”. Під час розв`язання завдань школярі мали можливість виявити цілісність мислення, вміння оцінювати ситуацію різнобічно, робити нестандартні висновки.

09:34 20.11.2018

Розвиток спорту у Плисківській ОТГ

Розвиток спорту у Плисківській ОТГ

У вересні 2018 року за ініціативою Голиці М.М., мецената і палкого прихильника футболу, було створено футбольну команду дівчат. До складу команди входять учениці Плисківської ЗОШ, тренером якої є вчитель фізичної культури Денеко О.Ю. Михайло Миколайович придбав для юних спортсменок футбольні м'ячі, зимові та літні костюми, рюкзаки, надав приміщення для тренувань. Команда створена задля розвитку спорту, об'єднання людей, підтримання морального духу односельців, віри у світле майбутнє України. Колектив школи, батьки, учні щиро дякують нашому спонсору та земляку М.М. Голиці.

09:27 20.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора