Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Випускні вечори

Випускні вечори

23-24 червня у с. Сиволож, с. Плиски та с. Велика Загорівка Плисківської ОТГ відбулися випускні вечори. В урочистій атмосфері, у колі рідних та друзів, документи про повну середню освіту отримали чотирнадцять випускників. Лише раз у рік селищні будинки культури збирають таку кількість вродливих дівчат та статних хлопців, котрі немов завдяки чарам за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних  джентльменів.          Бажаємо нашим випускникам рівних доріг і попутного вітру, успіхів у всіх починаннях!

10:51 27.06.2018

День пам'яті загиблим у Німецько-радянській війні

День пам'яті загиблим у Німецько-радянській війні

Та страшна війна увірвалась у кожну українську домівку та забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. Люди зазнавали безжальних розстрілів, потерпали від переслідувань, примусової праці, заслання у концтабори. Проте український народ вистояв у жорстокій боротьбі із загарбником, своєю мужністю, силою духу та патріотизмом він довів любов і відданість Батьківщині та здолав лютого ворога. У Плисківській ОТГ вшанували жертв війни, поклавши квіти до пам’ятників загиблим у Німецько-радянській війні. Був запрошений Голова ветеранської ради Брагінець Андрій Олександрович, йому вручили подяку та квіти. На честь полеглих воїнів відбулася панахида.  Дорогі наші ветерани, ми вдячні Вам за стійкість і мужність, проявлені в роки війни та у післявоєнний час, коли Ви відбудовували нашу країну.

14:38 22.06.2018

Пришкільні табори на території Плисківської ОТГ

Пришкільні табори на території Плисківської ОТГ

 З метою організації у 2018 році змістовного, літнього відпочинку дітей на території Плисківської сільської ради працювали 3 пришкільні табори з денним перебуванням дітей при освітніх закладах. Окрім цього, діяли й літні мовні табори. Мета останніх -  створити відповідне мовне середовище , розвивати зацікавленість учнів до вивчення англійської, німецької мов, розвивати творчі здібності, підтримувати обдарованих дітей.  Школярі провели дозвілля весело, цікаво, змогли реалізувати себе у творчих завданнях, отримали неймовірні враження та яскраві емоції.

12:30 19.06.2018

Веселі старти

Веселі старти

Розвиток і підтримка дітей громади - одне з найперших завдань, бо діти - це наше майбутнє, ми маємо робити все можливе, щоб їх зацікавити та заохотити приймати участь у спортивному та культурному житті.  У Плисківській ОТГ було проведено "Веселі старти" для школярів, що відвідують пришкільні табори, з с. Плиски, с. В.Загорівка, с. Сиволож, с. Махнівка. Для дітей була проведена естафета та спортивна вікторина. Командам вручили грамоти за активну участь і зайняті призові місяця у змаганнях. По завершенню заходів у Плисківському СБК відбувся показ мультфільму. 

12:27 18.06.2018

День медичного працівника

День медичного працівника

Привітали працівників та ветеранів охорони здоров'я Плисківської ОТГ ! Це свято традиційно відзначається в нашій державі як професійне свято людей, що присвятили себе благородній справі збереження життя та здоров’я співгромадян.  Здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників галузі охорони здоров’я окрім зцілення очікують уваги, тепла і терпіння.  Вручила подяки та квіти працівникам Великозагорівської СЛА, Плисківської СЛА, Сиволозького ФАП, Махнівського ФАП, ветеранам медицини! Привітали пісенними і танцювальними номерами !

10:01 18.06.2018

Суботник

Суботник

В селі Велика Загорівка відбулося розчищення кладовища , випиляли масу дерев , які перешкоджали мешканцям потрапити на територію і були в аварійному стані . 

09:28 18.06.2018

"Відродження українського села ,його духовності і культури"

"Відродження українського села ,його духовності і культури"

У Пісках відбувся фестиваль "Відродження українського села ,його духовності і культури". Жіночі  співочі колективи сіл В.Загорівка , Махнівка , Плиски та танцювальний колектив " Веселка" Плисківської ОТГ прийняли активну участь і були нагороджені дипломами третього ступеня , за свої таланти та подарований настрій всім присутнім. 

11:54 12.06.2018

Великі світлини маленьких місць .

Великі світлини маленьких місць .

Вікторія Мицай з Плисківської об'єднаної громади із світлиною "Стадіон" стала фіналісткою фотоконкурсу «Великі світлини маленьких місць: моя громада – моє майбутнє». Нагородження фіналістів та переможців відбулося 8 червня. Організатори фотоконкурсу - Програма «U-LEAD з Європою» та Мінрегіон.

09:35 11.06.2018

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.Щодо самого Дня захисту дітей в Україні, то це свято було створено Указом президента №568/98 від 30 травня 1998 року "Про день захисту дітей". З того моменту в Україні 1 червня стало офіційним Днем захисту дітей. Також за роки незалежності Україна ухвалила законодавство з охорони дітей, яке відповідає європейським стандартам та Конвенції ООН з прав дитини. Міжнародний день захисту дітей є не тільки святом для самих дітлахів, він ще нагадує суспільству про необхідність їх захисту. У Плисківській громаді  школа спільно з будинком культури організували  веселий конкурс малюнків на асфальті.  Дітки малювали, розважались , та вигравали цікаві призи , начальник відділу культури і туризму Вернигор В.О. , разом з директором пришкільного гуртка Плисківської ЗОШ,  Гордієнко О.В. вручили грамоти загонам .

15:07 01.06.2018

Обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені В.Полевика

Обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені В.Полевика

Гурт троїстих музик ансамблю народних інструментів "Калина", художній керівник Поддубська Л.І. , із с .Сиволож прийняли участь у обласному фольклорному фестивалі-конкурсі  імені В.Полевика в місті Сновськ та селі Займище , виступили з номером "Віночок українських пісень " . Отримали грамоти  - за активну участь ,високий професіоналізм  ,розвиток та популяризацію фольклорного мистецтва та диплом II ступеня . 

15:01 29.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора