A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Схід села

Схід села

 06.03.2018 року відбулися загальні збори (сходи) громадян на території Великозагорівського старостинського округу Плисківської ОТГ. Було заслухано звіт в.о. старости О.П.Смалій про роботу у 2017 році. Були розглянуті питання розрахунку за оренду земельних паїв, благоустрою території та інші питання.

08:28 16.03.2018

" Я маю право "

" Я маю право "

06.02.18 . відбувся заїзд консультативної групи з питаннь захисту прав землевласників та землекористувачів , було запрошено  директора ТОВ " Плиски-Агро" Бідного В.М . , а також фермерів ПЛИСКІВСЬКОЇ ОТГ Бойко О.І. Нагорного М.М. і всіх бажаючих землевласників.

16:32 06.03.2018

Cемінар

Cемінар

06.03.18  було проведено семінар  «Організація роботи виконкому ради об’єднаної територіальної громади та діловодства» для працівників виконавчого комітету ради об’єднаної територіальної громади, старост, депутатів Плисківської сільської ради.Семінар провели :  Гаврилко Микола Петрович – начальник відділу обліку, відчуження та управління майном обласної ради Управління комунального майна обласної ради

16:01 06.03.2018

4 сесія 7 скликання

4 сесія 7 скликання

 Відбулася 4 сесія сьомого скликання друге пленарне засідання . На сесію було запрошено Проскура В.А. та Горбащенко В.В. Було розгянуто такі питання: 1. Про призначення відсоткової орендної ставки та терміну  дії договору ТОВ "Плиски-Агро" на території Плисківської сільської ради з урахуванням  можливостей сільськогосподарського підприємства. 2. Про розгляд пропозиції щодо перегляду договорів оренди , орендарів села В. Загорівка Плисківської ради , ПП"Рябчун Сергій Степанович " та гр. Савченко В.А. 3. Про становлення ставок єдиного податку на території громади на 2018 рік та  затвердження Положення про єдиний податок . 4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21 грудня 2017 року "Про сільський бюджет ОТГ на 2018 рік " 5. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у власність земельної ділянки на території Плисківської с/р с.Сиволож Гришковець О.М. 6. Про створення комісії для напрацювання комплексу Заходів, присвячених Петрункевичу І.І.

09:14 05.03.2018

Масляна

Масляна

Масляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Цей смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту. Сьогодні Масляна є одним з церковних свят і називається ще Мясопустним або Сирним тижнем. У навчальних закладах Плисківської  ОТГ  були проведені урочисті заходи , які відвідали Начальник відділу освіти Вернигор Ірина Василівна і заступник голови Кравченко Сергій Михайлович.

11:54 23.02.2018

Пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

Пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

20.02.2018рік. Панахида в пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні, які стали жертвами протистояння під час подій на Євромайдані. А також в пам'ять хлопців, які загинули в АТО: Савченко Юрій Борисович, Листуха Володимир Михайлович с. Велика Загорівка, Кривонос Микола Миколайович с. Махнівка, Кваша Юрій Юрійович с. Сиволож. Спочивайте з миром, дорогі наші захисники.

09:40 21.02.2018

"Програма про надання матеріальної допомоги новонародженим"

"Програма про надання матеріальної допомоги новонародженим"

 Плисківська сільська рада, започаткувала та затвердила програму "Матеріальна допомога при народженні дитини", щоб підтримати та заохотити сім'ї у нашій громаді. Голова  сільської ради Вірко Марина Олександрівна привітала та вручила СЕРТИФІКАТ на 5000 тис.грн, родині Долинських!

09:08 14.02.2018

День пам’яті Героїв Крут

День пам’яті Героїв Крут

Незважаючи на те, що бій під Крутами не мав визначального воєнного значення, для українського народу він став символом героїзму і жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежність України. Тривалий час подробиці Крутянського бою залишалися невідомими і скоріше нагадували міф: проти багатотисячного більшовицького війська український уряд безжально кинув необстріляну молодь – студентів та гімназистів. Вони хоробро билися, але всі загинули у нерівному бою.

12:13 02.02.2018

День Соборності України

День Соборності України

Українці протягом століть мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб усі етнічні землі, в різні часи поділені між різними імперіями, нарешті об’єдналися в єдине ціле.

16:26 22.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора