A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Спорт

Спорт

 В с. Плиски відбувся футбольний турнір пам'яті Анатолія Ярмака воротаря ФК" Фортуна" с. Комарівка. Учать у турнірі брали 6 команд : ФК "Борзна" , ФК "Фортуна" , "Фортуна 2", ФК "Єдність -Плиски 2" ,ФК" Ніжин" , ФК "Десна 2" Чернігів. Перемогу здобули ФК "Фортуна", 2 місце  ФК "Десна 2", 3 місце  ФК" Ніжин" . Плисківський сільський голова Вірко М.О сприяла проведенню турніру . Було надане футбольне поле , та гостинно прийнято всіх учасників.

15:00 11.04.2018

Готуємось до Великодня !

Готуємось до Великодня !

На початку весни одним з найактуальніших є питання підтримки санітарного стану громади, дотримання чистоти на вулицях та в центрі села.Сільський голова Вірко М.О. з колективом  організували суботник, прибрали центральну вулицю  с.Плиски.Ми сприяємо вихованню у молодого покоління та в усіх мешканців нашої громади, почуття патріотизму та любові до рідного краю, збереження природної чистоти навколишнього середовища.

10:01 05.04.2018

Літургія освячених  дарів

Літургія освячених дарів

 В с.Плиски 28.03.2018 проходила літургія насамперед освячених дарів , яка проводиться у великий піст. Відвідав нашу громаду з архіпасторським візитом керуючий Ніжинської єпархії архієпископ Климент, а також у святковій службі прийняли участь священники Борзнянського району, паломники з м. Ніжин, Борзна сіл: Велика Загорівка, Сиволож, Махнівка, Плиски. У не простий час коли йде війна владика закликав духовенство та мирян щиро молитися за мир в Україні. Служба пройшла у надзвичайно теплій обстановці, люди були глибоко зворушені проникливою проповіддю архіпастеря. Довго ділилися враженнями після служби виражаючи бажання щоб такі служби відбувалися частіше в нашому Свято- Михайлівському храмі який є окрасою нашого села тому, що люди розуміють, шо стержнем примирення є саме церква.

11:18 29.03.2018

Схід села

Схід села

У селі Плиски пройшли збори уповноважених ( Схід села).Сільський голова ВіркоМ.О. відзвітувала за роботу сільської ради та виконавчого комітету включаючи питання соціально-економічного розвитку за 2017 рік і план на 2018 рік, а також, було розглянуто питання про затвердження сум самооподаткування на території Плисківської сільської ради на 2018 рік. Було запрошено голову Борзнянської РДА Проскуру Віру Андріївну. Вона розповіла мешканцям села про медичну реформу та надала роз'яснення з інших питань. Було обговорено багато питань: про освітлення вулиць, про ремонт доріг, про відновлення стаціонарного зв’язку, про школи, про розроблення генерального плану населених пунктів громади, проведення суботників біля сільської водойми та на території села. 

10:33 29.03.2018

Схід села

Схід села

В.о.старости Дейнека О.І. прозвітував про виконану роботу за 2017 рік . Голова Плисківської ОТГ Вірко М.О. прозвітувала з начальниками відділів за виконану роботу за час існування громади, вручила футбольний м'яч представнику сільської команди, а також ноутбук та колонки, мікрофон для сільського клубу. Вирішено питання про секціонований вивіз сміття кожну останню середу місяця. Вирішили виготовити проект для ремонту Махнівського сільського будинку культури, проголосували одноголосно .

15:02 26.03.2018

День українського добровольця

День українського добровольця

          14 березня в Україні відзначають День добровольця, присвячений громадянам, які першими відправилися на Донбас протистояти російській агресії. Саме цього дня у 2014 році учасники Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці Київської області, щоб створити добровольчий батальйон.        З цієї нагоди у с.Велика Загорівка директор Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Федорченко Анатолій Віталійович, виконуюча обовязки старости Великозагорівського старостинського округу Смалій Олена Петрівна та депутат районної ради Вакуленко Микола Іванович вшанували загиблих в АТО: Савченка Юрія Борисовича та Лестуху Володимира Михайловича, поклавши квіти до міст їх поховання.

14:19 20.03.2018

Схід села

Схід села

15.03.2018 У селі Сиволож відбувся схід села , на якому в.о.старости Сиволозького старостинського округу Меншиков В.Ф. прозвітував про всю зроблену роботу за попередній 2017 рік , а також за період створеної громади, виступпили і керівники всіх відділів Плисківської сільської ради . Було розлянуто такі критичні питання про надання земельних ділянок працівникам соціальної сфери с.Сиволож . Питання про створення санкціонованого сміттєзвалища , та вивезення сміття на території Сиволозького старостинського округу .Про розчищення кладовищ та організації суботників, про створення вуличних комітетів ,про відповідність санітарним нормам очисної споруди у школі. Вручила м'ячі для футбольної та баскетбольної команд с.Сиволож.

08:33 16.03.2018

Схід села

Схід села

 06.03.2018 року відбулися загальні збори (сходи) громадян на території Великозагорівського старостинського округу Плисківської ОТГ. Було заслухано звіт в.о. старости О.П.Смалій про роботу у 2017 році. Були розглянуті питання розрахунку за оренду земельних паїв, благоустрою території та інші питання.

08:28 16.03.2018

" Я маю право "

" Я маю право "

06.02.18 . відбувся заїзд консультативної групи з питаннь захисту прав землевласників та землекористувачів , було запрошено  директора ТОВ " Плиски-Агро" Бідного В.М . , а також фермерів ПЛИСКІВСЬКОЇ ОТГ Бойко О.І. Нагорного М.М. і всіх бажаючих землевласників.

16:32 06.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора