Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

4 липня 2023 року в приміщенні Плисківської сільської ради відбулася чергова 34-та сесія 8 скликання ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради

4 липня 2023 року в приміщенні Плисківської сільської ради відбулася чергова 34-та сесія 8 скликання ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів Збройних сил України. ПОРЯДОК денний сесії включав такі питання : 1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2022 року № 504-27/VІІІ «Про сільський бюджет територіальної громади на 2023 рік». 2. Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Плисківської сільської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області пожежно-рятувального автомобіля. 3. Про ліквідацію комунального закладу «Сиволозький заклад дошкільної освіти «Журавлик» Плисківської сільської ради Чернігівської області». 4. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. 5. Про питання ефективного використання майна комунальної власності в період дії правового режиму воєнного стану. 6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 28.06.2022 року № 459-22/VІІІ «Про перейменування Центру надання соціальних послуг Плисківської сільської ради та затвердження Положення у новій редакції» 7. Земельні питання. 8. Надання матеріальної допомоги. З усіх питань прийняті відповідні рішення, які будуть опубліковані на сайті громади. Вдячні всім депутатам за плідну працю на благо ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ. З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО та виконавчий комітет Плисківської сільської ради.  

16:26 04.07.2023

Співчуття Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ першому заступнику сільського голови ВЕРНИГОР Ірині Василівні

Співчуття Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ першому заступнику сільського голови ВЕРНИГОР Ірині Василівні

Сільський голова Марина ВІРКО, депутатський корпус та члени виконавчого комітету Плисківської сільської ради висловлюють щирі співчуття першому заступнику сільського голови ВЕРНИГОР Ірині Василівні з приводу тяжкої, непоправної втрати – передчасної смерті чоловіка ВЕРНИГОР Юрія Володимировича, 1972 р.н. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, адже сім’я залишилася без чоловіка, батька та дідуся … Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, з вашими рідними та близькими, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай світла пам'ять про Вашого чоловіка назавжди залишиться в серцях рідних та близьких, а Бог дасть Вам сил пережити цю непоправну втрату. Нехай Всемилостивий Господь прийме Його світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають. Царство Небесне! Вічна і світла пам’ять!

13:53 04.07.2023

04 липня - День судового експерта України!

04 липня - День судового експерта України!

Фахова діяльність судових експертів набула сьогодні ще більшої вагомості. У зв’язку з російською агресією на території України, саме судові експерти, надають вагому допомогу в судочинстві, допомагають у правовий спосіб установити істину. Судові експерти нині ведуть боротьбу з ворогом на своєму фронті, роблять усе можливе, щоб захистити конституційні права та свободи громадян, інтереси держави, утвердити верховенство права. Щиро дякуємо за служіння Законові та інтересам України. Висловлюємо особливу повагу ветеранам судової експертизи, які своєю відданістю професії, заклали професійні традиції, передали неоціненний досвід молодому поколінню. Мирного неба! Усім сили духу, витримки, стійкості та незламності! Ми вільні! Ми сильні! Ми переможемо! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

08:03 04.07.2023

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

03 липня 2023 року, в день народження загиблого Героя Миколи КРИВОНОСА, за дорученням сільського голови Марини ВІРКО, староста Махнівського старостинського округу Борис СИЛКО, депутати та працівники культури вшанували пам’ять загиблого військовослужбовця. Сьогодні Миколі Миколайовичу виповнилося б 42 роки. У словах вшанування пам’яті загиблого Героя, староста Махнівського старостинського округу Борис СИЛКО закликав ніколи не забувати подвиг наших Героїв, які віддали найцінніше – своє життя, захищаючи право українців самостійно господарювати у своєму домі, на своїй рідній землі. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! З повагою, вдячністю сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

16:57 03.07.2023

Дякуємо за плідну співпрацю

Дякуємо за плідну співпрацю

03 липня 2023 року представники: начальник 24 ДПРЧ м. Борзна Андрій ФЕНОТА, головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУГУ ДСНС України у Чернігівській області, майор служби ЦЗ Олександр ФІЛОНЕНКО передали представникам Плисківської сільської ради: сільському голові Марині ВІРКО, першому заступнику сільського голови Ірині ВЕРНИГОР, старості Великозагорівського старостинського округу Олені Смалій в безоплатне користування пожежний автомобіль ЗИЛ 43412, номерний знак СВ 244 Е що дасть змогу більш ефективніше забезпечувати виконання поставлених завдань щодо збереження життя і здоров’я населення Плисківської сільської ради. Сільський голова Марина ВІРКО наголосила, що одним із пріоритетних завдань є безпека, захищеність жителів громади та запевнила щодо подальшого сприяння розвитку місцевої пожежної охорони, підтримки і допомоги у реалізації програми цивільного захисту на території Плисківської сільської ради.

16:55 03.07.2023

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

03 липня 2023 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини у складі комісії працівників Плисківської сільської ради та інспектора з ювенальної превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області Олени БЕГЛЕЦОВОЇ. На засіданні розглянуто питання про неналежне виконання батьківських прав родини, яка потрапила на облік, як така, що перебуває у складних життєвих обставинах, занесення її до бази даних та постановки на соціальний супровід. Засідання комісії пройшло в конструктивному діалозі.

15:59 03.07.2023

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Сьогодні, 03 липня 2023 року, за дорученням сільського голови Марини ВІРКО секретарем сільської ради Людмилою ІЛЛЯШЕНКО проведена щотижнева оперативна нарада за участі заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради. Під час наради присутні обговорили актуальні питання, поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень, в тому числі щодо: - проведення чергової сесії; - проведення ремонту будівлі пожежно рятувальної команди Великозагорівського старостинського округу; - планових відвідувань сімей, які потрапили в складні життєві обставини; - благоустрою територій по всіх населених пунктах громади; - ремонту приміщень закладів освіти; - та інше. По завершенню наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

12:01 03.07.2023

Сьогодні ми відзначаємо одне із найвагоміших державних свят – День Конституції – Основного Закону України

Сьогодні ми відзначаємо одне із найвагоміших державних свят – День Конституції – Основного Закону України

Прийнятий 27 років тому народом найголовніший Закон, знаменував народження нашої вільної держави. Саме за неї тисячоліттями боролися наші предки. Саме за незалежність і єдність України сьогодні борються із московськими орками воїни Збройних Сил України, добровольці і всі патріоти рідної землі. Про захист нашої держави красномовно говорить стаття 17 Конституції України: «Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього українського народу. Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканості покладаються на Збройні Сили України…». А ще у нашому Основному Законі – Конституції України – записано, що курс України – це Європейський Союз і НАТО. Минулого тижня Україна уже стала кандидатом на вступ до ЄС. Сьогодні головне для всього українського народу – Перемога над московською ордою. Віримо, що наш народ вистоїть і переможе. Переконані, що спільними зусиллями ми побудуємо суспільство, в якому на першому місці буде Людина, її права і свобода, де пануватиме закон, гуманізм, демократія, справедливість і рівність. Конституція України – це не просто Закон, це кожен із нас. Тож, нехай ця дата в календарі буде для нас не порожнім звуком і кожен українець з гідністю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, яку заслуговуємо, і ті закони, які прийняли самі! Нехай Україна стане могутньою та дійсно українською у кожному звільненому куточку! Щира подяка військовим і всім, хто допомагає в тилу. Ми обов’язково переможемо. Віримо у нашу Незалежну Українську державу! Перемоги усім нам! Слава Україні! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

08:00 28.06.2023

27 червня у всьому світі відзначають день рибальства

27 червня у всьому світі відзначають день рибальства

 Історія свята сягає корінням у 1985 рік, коли за рішенням Міжнародної конференції з регулювання і розвитку рибальства, що відбулася в 1984 р. в Римі, офіційно з'явився міжнародний день рибальства. Риболовля - одне з наймасовіших захоплень людства. Хто хоч раз побував на водоймі з вудкою, насолодився чистотою, ні з чим незрівнянною радістю спілкування з природою і зловив першу в своєму житті рибу, той цього не забуде ніколи. Процес лову риби настільки захопливий, що з часом у новачків він нерідко переростає у всепоглинаючу пристрасть. Адже, тільки по-справжньому зосереджені люди заради того, щоб побачити або відчути клювання риби, можуть забиратися в дуже віддалені і глухі куточки, годинами мокнути під дощем або мерзнути на морозі. В цей день у багатьох країнах проводяться змагання з рибної ловлі, різні навчальні семінари. Заходи збирають як рибалок з великим стажем, так і початківців любителів. В останні роки серед учасників рибних змагань можна все частіше побачити жінок. Безсумнівно, все більше і більше людей розуміють, що рибний лов - прекрасний засіб зміцнення духовних і фізичних сил. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

08:20 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора