A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

13 лютого 2023 року відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням сільського голови Марини ВІРКО. Під час наради було заслухано керівний склад, старост, начальників відділів про стан виконавської дисципліни та виконання доручень сільського голови, а також, обговорені плани роботи на поточний тиждень. Основну увагу зосередили на питаннях: - матеріального забезпечення Пунктів незламності; - оновленні документації по консультативних пунктах; - роботі адміністративної комісії; - придбанні необхідних матеріалів для приєднання до дротового інтернету по Сиволозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів; - аналізі звіту щодо мережі освітніх закладів громади; - результатах участі в конкурсі «Вчитель року» та предметних учнівських олімпіадах; - аналізі закупівель продуктів харчування для закладів освіти; - наданні матеріальної допомоги воїнам, які виконували військовий обов'язок на території інших держав в сумі 2,0 тис.грн з нагоди дня пам’яті; -направленні дитини до інтернатного закладу та інші. Начальник відділу ЦНАП Вікторія МИЦАЙ у зв’язку із численними зверненнями громадян проінформувала, що компенсацію фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на не професійній основі призначається у разі, якщо дохід на одного члена сім'ї не перевищує прожитковий мінімум на одну особу (2684грн., працездатні особи; 2272 грн., діти до 6-ти років; 2833грн., діти від 6-ти до 18-ти років; 2093 грн., особи, що втратили працездатність) і якщо по доходах не нараховано компенсацію, стаж нараховуватися не буде! За наслідками наради дано ряд доручень та вказівок керівникам структурних підрозділів та наголошено на термінах їх виконання. Директору КП «Перспектива» Геннадію КАДІГРОБУ доручено продовжити забезпечення дровами внутрішньо переміщених осіб, сімей військовослужбовців та інших пільгових категорій населення. Марина ВІРКО подякувала всім присутнім за плідну роботу, звернула увагу на належний, професійний розгляд звернень громадян, сумлінне ставлення до службових обов’язків та швидке реагування на проблемні питання жителів громади. Разом ми сильні і єдині! Перемога буде за Україною! Слава Україні! Слава Героям! Слава ЗСУ!

12:58 13.02.2023

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

10.02.2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради. На засідання прибуло 9 членів виконавчого комітету. Згідно порядку денного присутні розглянули 10 питань: 1.Про стан роботи адміністративної комісії за 2022 рік. 2.Про виконання плану роботи виконавчого комітету Плисківської сільської ради за 2022 рік. 3.Про звіт роботи КП «Перспектива» за 2022рік . 4.Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Плисківської сільської ради на 2023 рік. 5. Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Плисківської сільської територіальної громади. 6. Про перелік видів робіт та об'єктів у вигляді суспільно корисних робіт для порушників примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів. 7.Про перелік громадських робіт у 2023 році. 8. Про перелік громадських робіт. 9.Про визначення компенсації власникам житлових будівель витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, за січень 2023 року. 10.Про затвердження актів обстеження на видалення дерев на території Плисківської сільської ради . По результатах розгляду прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися після оприлюднення на сайті Плисківської сільської ради.

16:59 10.02.2023

Привітання Марини ВІРКО Плисківського сільського голови учителю Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Брагінцю Віталію Андрійовичу   лауреату  першого туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023" в номінації "Захист України"

Привітання Марини ВІРКО Плисківського сільського голови учителю Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Брагінцю Віталію Андрійовичу лауреату першого туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023" в номінації "Захист України"

     Відповідно до наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 03 лютого 2023 року "Про підсумки першого туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2023". Учитель Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Брагінець Віталій Андрійович в номінації "Захист України" став лауреатом першого туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023".     08 лютого 2023 року в Чернігівському обласному іституті післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського в ошатній залі відбулося вручення дипломів та подяк лауреатам першого туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2023". Щиро вітаємо Віталія Андрійовича! Зичимо міцного здоров'я, благополуччя, нових творчих звершень та перемог у мирній Україні! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

09:30 10.02.2023

У Всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2023" взяли участь педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Плисківської сільської ради

У Всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2023" взяли участь педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Плисківської сільської ради

   Відповідно наказу МОН України від 19.10.2022 №930 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу "Учитель року", Положення про всеукраїнський конкурс "Учитель року", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 року № 638(зі змінами), листа МОН України від 04 листопада 2022 року №1/13298-22 "Про умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року" 2023, наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 23 грудня 2022 року № 211 "Про проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023", з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників області, у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2023" взяли участь педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Плисківської сільської ради у номінаціях: "Захист України" - учитель Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. Брагінець Віталій Андрійович, "Основи здоров'я" - учитель Сиволозької ЗОШ І-ІІІ ст. Ткаченко Парасковія Степанівна, "Початкова освіта" - учитель Великозагорівської ЗОШ І -ІІІ ст. Миколаєнко Вікторія Володимирівна, учитель Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. Гордієнко Ольга Василівна, "Фізична культура"- учитель Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. Дейнеко Олександр Юрійович. Дякуємо Вам, шановні педагоги!  Бажаємо конкурсантам успіхів та перемог! З повагою,  сільський голова Марина Вірко, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

09:06 10.02.2023

Слова щирої вдячності

Слова щирої вдячності

Щиро дякуємо волонтерському штабу "Наші люди - всюди" на чолі із Стратилат Тамарою Михайлівною (м. Ніжин) за придбання генератора для Плисківської ЗОШ l- lll ст. та Валерію Миколайовичу Новицькому за швидку і якісну доставку цінного подарунку в заклад. У нашій єдності - сила й незламність української нації. З повагою та вдячністю,  сільський голова Марина Вірко, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

16:57 09.02.2023

Слова щирої вдячності Миколі РИКУНУ

Слова щирої вдячності Миколі РИКУНУ

Висловлюємо слова щирої вдячності Миколі РИКУНУ за надану допомогу в ремонті електрокотла Плисківської сільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. В єдності наша сила! Разом до ПЕРЕМОГИ! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.

14:10 09.02.2023

Триває плідна співпраця

Триває плідна співпраця

07 лютого 2023 року представники: 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області підполковник служби цивільного захисту В’ячеслав Степаненко, начальник 24 ДПРЧ м. Борзна Андрій Фенота, головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУГУ ДСНС України у Чернігівській області, майор служби ЦЗ Олександр Філоненко передали представникам Плисківської сільської ради: сільському голові Марині Вірко, першому заступнику сільського голови Ірині Вернигор, старості Сиволозького старостинського округу Василю Меншикову в безоплатне користування пожежну автоцистерну АЦ-40(130)63 А, що дасть змогу більш ефективніше забезпечувати виконання поставлених завдань щодо збереження життя і здоров’я населення Плисківської сільської ради. Сільський голова Марина Вірко наголосила, що одним із пріоритетних завдань є безпека та захищеність жителів громади та запевнила щодо подальшого сприяння розвитку місцевої пожежної охорони, підтримки і допомоги у реалізації програми цивільного захисту на території Плисківської сільської ради.

08:31 08.02.2023

Співчуття Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ народам  й родинам загиблих через землетрус на південному сході Туреччини та Сірії

Співчуття Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ народам й родинам загиблих через землетрус на південному сході Туреччини та Сірії

Висловлюємо щирі співчуття народам  й родинам загиблих через землетрус на південному сході Туреччини та Сірії. З сумом, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради

08:32 07.02.2023

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

06 січня 2023 року,  під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ,  відбулася щотижнева оперативна нарада за участі першого заступника сільського голови Ірини ВЕРНИГОР, секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, старост старостинських округів та керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради. На нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності громади, підвели підсумки роботи за попередній тиждень та окреслили основні завдання на поточний. Серед питань, які розглядалися в ході наради,  були питання щодо  забезпечення паливом генераторів структурних підрозділів, пунктів незламності та закладів Плисківської громади; забезпечення дровами сімей військовослужбовців ЗСУ, які на даний час захищають державу від ворога, родин ВПО, благоустрій території, тощо. За підсумками наради Мариною ВІРКО визначено ряд завдань до виконання, надані відповідні доручення та визначені виконавці.

14:38 06.02.2023

Богдан Балицький, здобувач освіти 8 класу Великозагорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Плисківської сільської ради Чернігівської області (керівник Тетяна Федорченко),  став переможцем конкурсу у номінації "Плекаємо сад"

Богдан Балицький, здобувач освіти 8 класу Великозагорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Плисківської сільської ради Чернігівської області (керівник Тетяна Федорченко), став переможцем конкурсу у номінації "Плекаємо сад"

Відповідно до наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 09 вересня 2022 року №123"Про проведення обласного конкурсу "Досліджуємо і примножуємо природу рідного краю" комунальним закладом "Чернігівська обласна станція юних натуралістів" упродовж листопада 2022 року проведено обласний конкурс "Досліджуємо і примножуємо природу рідного краю" в номінаціях "Плекаємо сад", "Юннатівський зеленбуд", "Парад квітів біля школи", "Ліси для нащадків". У номінації "Плекаємо сад" Богдан Балицький, здобувач освіти 8 класу Великозагорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Плисківської сільської ради Чернігівської області (керівник Тетяна Федорченко), став переможцем конкурсу. Щиро вітаємо Богдана Балицького та його керівника Тетяну Федорченко із здобутою перемогою. Бажаємо нових творчих звершень, напрацювань та перемог. З повагою та шаною,  сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет.

13:42 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора