A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання чергової 25 сесії 8 скликання Плисківської сільської ради

Відбулося засідання чергової 25 сесії 8 скликання Плисківської сільської ради

11.11.2022p.в приміщенні Плисківської сільської ради під головуванням секретаря Плисківської сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, відбулося засідання чергової 25 сесії 8 скликання з порядком денним: 1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 27.12.2021 року № 372-18/VІІІ «Про сільський бюджет Плисківської територіальної громади на 2022 рік». 2. Про звіт щодо виконання сільського бюджету за 9 місяців 2022 рік. 3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2021 року № 366 -18/VІІІ «Про затвердження Програми забезпечення проведення мобілізаційних заходів, приписки до призовної дільниці, призову на строкову військову службу та заходів (питань) з територіальної оборони в районі відповідальності у 2022 році». 4. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Плисківської сільської ради. 5. Про прийняття об’єктів в комунальну власність Плисківської сільської ради. 6. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Плисківської сільської ради. 7. Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально – побутових питань. Вирішили надати матеріальну допомогу: - Учасникам АТО в сумі 2000грн. - Військовослужбовцям, які зараз перебувають у зоні бойових дій в сумі 3000грн. - Пораненим у зоні бойових дій в сумі 5000грн. - Матерям загиблих учасників АТО в сумі 2000грн. - Матері загиблого учасника бойових дій у сумі 5000грн. 8. Земельні питання. Працюємо далі на благо нашої громади і рідної неньки України! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

17:17 11.11.2022

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

Шановні жителі Плисківської ТГ! 11.11.2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради, яке пройшло під головуванням заступника голови виконавчого комітету Ірини ВЕРНИГОР. В проведенні засіданні прийняли участь 8 членів виконавчого комітету. Згідно порядку денного присутні розглянули поточні питання життєдіяльності громади, в тому числі: 1.Про стан протипожежної безпеки на території сільської ради. 2.Про результати проведення культурних заходів по Плисківській сільській раді за 2022 рік. 3. Про затвердження плану направлення слухачів з функціонального навчання у сфері цивільного захисту до навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області на 2023 р. 4.Про присвоєння адреси на об’єкти нерухомості. 5. Про вшанування пам’яті загиблого воїна В’ЯЛОГО Анатолія Федоровича 6.Про затвердження актів обстеження на видалення дерев на території с.Велика Загорівка та с.Сиволож Плисківської сільської ради. 7.Про визначення компенсації власникам житлових будівель витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, за жовтень 2022 року. По результатах розгляду прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися після оприлюднення на сайті Плисківської сільської ради.

17:15 11.11.2022

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Сьогодні, 07.11.2022року, під головуванням сільського голови Марини ВІРКО, відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої старости, керівники структурних підрозділів сільської ради та директор комунального підприємства доповіли про проведену роботу. На початку наради, з нагоди професійного свята ДНЯ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ, Марина ВІРКО  привітала та оголосила подяку сільського голови директору і фахівцю ЦНСП за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків. Про стан справ в освітній галузі на час відсутності електроенергії, тепла доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту. За її інформацією було тимчасово призупинено денну форму освітнього процесу у закладах освіти громади.  Відповідно розпорядження Марини ВІРКО голови сілької ради від 08.11.2022року учні 1-4 класів ЗЗСО та вихованці ЗДО відновлюють очну форму навчання. Учні 5-11класів продовжують працювати дистанційно. Температура в освітніх закладах у межах норми, генераторами забезпечені. Обговорили питання виділення коштів про надання матеріальної допомоги захисникам та захисницям ( зареєстровані на території громади ), які відстоюють цілісність і суверенітет нашої держави. Звернули увагу на забезпечення техніки та генераторів паливно-мастильними матеріалами на зимовий період в умовах виникнення надзвичайний ситуацій. За результатами наради старостам, керівникам окремих структурних підрозділів, установ сільської ради та комунального підприємства були надані рекомендації  та відповідні доручення. ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ!

14:54 07.11.2022

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Відбулася щотижнева робоча нарада з старостами старостинських округів та керівниками виконавчих органів, їх структурних підрозділів. Кожним старостою було проаналізовано роботу за тиждень, обговорено проблемні питання старостинських округів та завдання, які стоять перед ними на наступний тиждень. Наголошую на тому, що в умовах військового стану ми працюємо не менше, ніж у мирний час, а навпаки - сьогодення вимагає від нас більш напруженої та відповідальної роботи. Тому прошу старост звернути увагу на головні питання, що стосуються: Благоустрою ваших старостинських округів. Докладання максимум зусиль для виконання бюджету сільської ради. Правильного формування вашої тижневої роботи. Серед питань, які розглядалися під час наради, були також питання: благоустрою території, виготовлення заміни табличок з назвами установ у зв’язку зі зміною назви району, обговорення проблемного питання економії електропостачання у зв’зку з нанесеними ворогом пошкодженнями енергосистеми України, осінній огляд стану доріг у громаді, закупівля автомобіля для КП «Перспектива» з метою надання ритуальних послуг. Бажаю усім мирного плідного тижня та прошу активно співпрацювати для наближення перемоги. За підсумками наради сільським головою Мариною ВІРКО визначено ряд завдань до виконання, надані відповідні доручення та визначені виконавці.

14:39 24.10.2022

До уваги жителів Плисківської ТГ!

До уваги жителів Плисківської ТГ!

Шановні жителі Плисківської ТГ! 24 жовтня - Міжнародний день шкільних бібліотек. Засновником цієї календарної події виступає всесвітня організація ЮНЕСКО, за ініціативою Міжнародної асоціації шкільних бібліотек і вперше свято було проведено в 1999-му році. Дата святкування Міжнародного дня шкільних бібліотек в багатьох країнах різна. В Україні - щорічно в четвертий понеділок жовтня. В Англії, наприклад, цей День відзначається в перший понеділок жовтня і приурочений до початку шкільних канікул, коли настає перший день їхнього Національного Тижня дитячої книги. Міжнародний день шкільних бібліотек в Україні кожного року проводиться в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Тема Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек цього року: «В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!» Завітайте до шкільної бібліотеки, - місце зустрічі друзів, де на вас чекають цікаві та захопливі книжки. Вітаємо усіх наших читачів із Міжнародним днем шкільних бібліотек! Бажаємо, щоб кожен з вас знайшов для себе в бібліотеці щось нове, цікаве та незвичайне. Нехай шкільна бібліотека стане для вас справжнім другом, порадником та помічником у навчанні. Добірка тематичних книжок для вас, щоб більше знати про нашу рідну Україну! З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ          

07:41 24.10.2022

Семінар-тренінг на тему: ,,Домашнє насильство та його види"

Семінар-тренінг на тему: ,,Домашнє насильство та його види"

Мобільні бригади працюють за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, у координації з Офісом Віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерством соціальної політики України у партнерстві з місцевими органами влади та виконавчим партнером ГО ,,Інноваційні соціальні рішення", завдяки фінансовій підтримці урядів Канади та США (Бюро гуманітарної допомоги USAID, а також Гуманітарного Фонду для України. 19.10.2022 року на території Плисківської ТГ мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги по Ніжинському району, у складі психолога Ірини САВЧЕНКО та фахівця із соціальної роботи Ніни КУЩЕНКО, було проведено семінар-тренінг на тему: ,,Домашнє насильство та його види". Метою заходу було: підвищення рівня обізнаності про форми, прояви, причини, та наслідки домашнього насильства, визначення стану, причин і передумов поширення домашнього насильства, викорінення дискримінаційних уявлень про соціальні ролі жінок та чоловіків, а саме ґендерна рівність. У заході брали участь: Заступник сілького голови Ірина ВЕРНИГОР, старости, представники закладів освіти працівники ЦНСП Плисківської сільської ради та служби у справах дітей, соціальні працівники. Після даного заходу, мобільна бригада соціально-психологічної допомоги в ефективній взаємодії з суб'єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, здійснили плановий виїзд до сімей, що знаходяться в складних життєвих обставинах. Комісія у складі: представник поліції - дільничий офіцер поліції Ніжинського РВП Бахмацького ВП СПД 1 м. Борзна ДОП старший лейтенант поліції Артем ЧАБАК, в.о. начальника служби у справах дітей - Алла КРИВЕЦЬ, фахівець із соціальної роботи ЦНСП - Вікторія ЛЕМІШ, практичний психолог - Тетяна ФЕДОРЧЕНКО, соціальний робітник - Тетяна Герасименко, директор Великозагорівської ЗОШ I-III ступенів - Анатолій ФЕДОРЧЕНКО. У перспективі Плисківська ТГ буде плідно співпрацювати з даною мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги.

16:53 19.10.2022

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

17 жовтня 2022 року, під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ відбулася щотижнева оперативна нарада за участі заступника сільського голови Ірини ВЕРНИГОР, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради, директора КП "Перспектива". На нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності громади, підвели підсумки роботи за попередній тиждень та окреслили основні завдання на поточний. Серед питань, які розглядалися в ході наради були ,також , питання соціального захисту населення, забезпечення дровами сімей військовослужбовців ЗСУ, які на даний час захищають державу від ворога, родин ВПО, благоустрій території та інші питання. За підсумками наради Мариною ВІРКО визначено ряд завдань до виконання, надані відповідні доручення та визначені виконавці.

15:48 17.10.2022

Боротьба із бідністю – це питання суспільної моралі

Боротьба із бідністю – це питання суспільної моралі

Мета створення Міжнародного дня боротьби з бідністю– привернути увагу міжнародної спільноти на соціально-незахищені верстви населення нашої планети та нагадати про те, що злидні – це порушення права людини на гідне життя і що з бідністю потрібно боротися. Боротьба із бідністю – це питання суспільної моралі. Оскільки одна людина не може подолати це ганебне явище, люди мають згуртуватися навколо вирішення цієї проблеми. Кожна людина – це особистість, яка має право на гідне життя, на гідну заробітну плату та на послуги, від яких залежить здоров’я та життя.

08:17 17.10.2022

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради, під головуванням заступника голови виконавчого комітету Ірини ВЕРНИГОР

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради, під головуванням заступника голови виконавчого комітету Ірини ВЕРНИГОР

У проведенні засідання взяли участь 8 членів виконавчого комітету. Згідно порядку денного присутні розглянули низку поточних питань з життєдіяльності громади, в тому числі: 1. Про використання земель запасу, резервного і водного фондів, інших земель комунальної власності та дотримання зобов’язань щодо орендної плати за дані земельні ділянки орендарями. 2. Про виконання та наповнення бюджету сільської ради за 9 місяців 2022 року. 3. Про організацію проведення щорічної інвентаризації грошових коштів, матеріальних цінностей та розрахунків. 4. Про вшанування пам’яті загиблого воїна СОЛДАТА Олега Олексійовича. 5. Про визначення компенсації власникам житлових будівель витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, за вересень 2022 року. По результатах розгляду прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися після оприлюднення на сайті Плисківської сільської ради

16:49 14.10.2022

До уваги жителів Плисківської ТГ!

До уваги жителів Плисківської ТГ!

Шановні жителі Плисківської ТГ! Завтра, 17 жовтня 2022 року, всі заклади освіти Плисківської сільської ради відновлюють свою роботу. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ

16:31 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора