A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

10 вересня 2022 року в с. Плиски пройшов п'ятий щорічний футбольний турнір пам'яті земляка Андрія ГРИНЯ

10 вересня 2022 року в с. Плиски пройшов п'ятий щорічний футбольний турнір пам'яті земляка Андрія ГРИНЯ

10 вересня 2022 року в с. Плиски пройшов п'ятий щорічний футбольний турнір пам'яті земляка Андрія ГРИНЯ, в якому взяли участь три команди: "Лісовик" м. Борзна, "Юність" с. Забілівщина та "Арсенал" с. Плиски. Від імені сільського голови Марини ВІРКО до спортсменів, батьків Андрія, вболівальників звернулася заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина ВЕРНИГОР. Ірина Василівна розповіла, що цей турнір започатковано у 2018 році, що хоч зараз і нелегкі часи переживає наша країна, але пам'ять про талановитого футболіста, нашого земляка Андрія ГРИНЯ назавжди залишиться в наших серцях та вручила батькам коровай, яким мама пригостила всіх присутніх на футбольному турнірі. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про Андрія та захисників і захисниць, які загинули захищаючи нашу неньку Україну. Начальник відділу освіти молоді та спорту Алла КРИВЕЦЬ привітала всіх присутніх спортсменів з Днем фізичної культури і спорту України, побажала гарної гри, щоб турнір пройшов успішно. До футболістів звернулася Віра ГРИНЬ, мама Андрія, яка подякувала, що не забувають пам'ять про її сина та побажала всім міцного здоров'я і мирного неба. Вшанували пам'ять про земляка покладанням квітів на його могилу. Турнір пройшов успішно. Команди були нагороджені кубком та дипломами. Кубок виборола команда "Арсенал" с. Плиски, ІІ місце команда " Юність" с. Забілівщина і ІІІ місце у команди " Лісовик" м. Борзна. По традиції команда переможець кубок віддає батькам Андрія ГРИНЯ. Ці футбольні турніри збережуть світлу пам'ять, серед нас, про земляка, талановитого футболіста Андрія ГРИНЯ.                

18:24 10.09.2022

09.09.2022 року відбулося чергове  засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

09.09.2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

09.09.2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради, яке пройшло під головуванням заступника голови виконавчого комітету Ірини ВЕРНИГОР. В проведенні засіданні брали участь 7 членів виконавчого комітету. На засідання виконавчого комітету запрошено в.о.начальника СПД№1 ВП №1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області капітана поліції Олександра РАКУТУ. Також у проведенні засідання взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла КРИВЕЦЬ, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Валентина ВЕРНИГОР, спеціаліст загального відділу Світлана ХОМЕНКО, начальник відділу архітектури, комунальної власності та земельних ресурсів Валентина МИШКО. Згідно порядку денного були розглянуті поточні питання життєдіяльності громади, в тому числі: 1. Про стан криміногенної ситуації на території сільської ради. 2. Про підготовку установ Плисківської сільської ради до роботи в осінньо- зимовий період 2022-2023 р.р. 3. Про визначення компенсації власникам житлових будівель витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, за cерпень 2022 року. 4. Про затвердження актів обстеження на видалення дерев на території сіл Плиски, В.Загорівка та Сиволож Плисківської сільської ради. По результатах розгляду прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися після оприлюднення на сайті Плисківської сільської ради.

16:40 09.09.2022

Співчуття Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ  британському народові

Співчуття Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ британському народові

У віці 96 років померла королева Великобританії Єлизавета II, - заява Букінгемського палацу. Жінка-епоха, велика історична постать, взірець мудрості, культури, людяності. 70 років відданості престолу та Великій Британії. Прощавайте, Королево! Спочивайте з миром! Висловлюю співчуття британському народові. З сумом, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

19:32 08.09.2022

Проведення масових заходів під час воєнного стану

Проведення масових заходів під час воєнного стану

Шановні жителі Плисківської ТГ! Відповідно до затвердженого 7 вересня 2022 року Порядку проведення масових заходів під час воєнного стану на розширеному засіданні Ради оборони Чернігівської обласної військової адміністрації, необхідно обов’язково погоджувати проведення всіх масових заходів з органом місцевого самоврядування, а також з районною військовою адміністрацією. Організатор за 5 днів до масового заходу має звернутися з відповідним листом до двох установ – місцевої ради та РВА– та отримати погодження від ОБОХ. Також організатор зобов’язаний надати чітку програму заходу; відомості про використання звукопідсилювальної чи відеоапаратури; вказати дату, час початку та тривалість заходу; мету; місце або маршрут; очікувану кількість учасників; свої контакти. Організатори також несуть відповідальність за безпеку присутніх, тому повинні забезпечити: - негайне припинення проведення масового заходу під час оголошення сигналу «Повітряна тривога», або іншого встановленого сигналу оповіщення про небезпеку, сповістити про це його учасників та організувати їх евакуацію згідно із заздалегідь розробленою та наочно розміщеною схемою і покажчиками, повідомивши їм місцезнаходження найближчої захисної споруди цивільного захисту (найпростішого укриття); - дотримання громадського порядку учасниками масового заходу; - наявність засобів першої медичної допомоги; - обов'язкове дотримання Правил пожежної безпеки в Україні, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 30.12.2014 № 1417, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 05.03.2015 за № 252/26697; - залучення пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення пожежної безпеки під час проведення заходів відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2011 № 1102 «Деякі питання надання платних послуг підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій». З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ

08:30 08.09.2022

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

05 вересня 2022 року відбулася щотижнева робоча нарада під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ за участі Ірини ВЕРНИГОР і Людмили ЛЕБЕДЬ заступників сільського голови, Людмили ІЛЛЯШЕНКО секретаря сільської ради, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради. У ході наради обговорили проблемні питання щодо опалювального періоду, фінансової спроможності громади, особливості надходження ПДФО до місцевого бюджету. Від сьогодні розпочинається харчування дітей в освітніх закладах громади. Обговорили питання спортивно-масових заходів в громаді на вересень місяць. Сільський голова Марина ВІРКО, акцентувала увагу на правилах пожежної безпеки в побуті, заборону спалювання сухої рослинності і сміття. На нараді розглядалося питання щодо забезпечення правопорядку на відповідних територіях громади. Після того, як всі керівники структурних підрозділів прозвітували про виконану роботу Марина Олександрівна подякувала всім та надала відповідні доручення.

16:48 05.09.2022

5 вересня 2022 року у всіх освітніх закладах Плисківської сільської ради відбулася святкова лінійка з нагоди Дня знань

5 вересня 2022 року у всіх освітніх закладах Плисківської сільської ради відбулася святкова лінійка з нагоди Дня знань

Сьогодні в нашій країні війна… Сьогодні особливо щемно за долю дітей… Ми впевнені, що завдяки нашим Збройним Силам України, наші діти будуть в безпеці і матимуть щасливе майбутнє! Вітаю усіх з початком нового 2022-2023 навчального року! Педагогам бажаю здоров‘я, батькам - терпіння, дітям - успіхів, всім нам - ПЕРЕМОГИ і МИРУ! З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ

14:50 05.09.2022

Пам’ятаймо про наших Героїв незалежної України!

Пам’ятаймо про наших Героїв незалежної України!

 29 серпня – День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Незламний Український народ заплатив надвисоку ціну за право жити у вільній і незалежній державі, а сьогодні, згуртувавшись, дає гідну відсіч російському агресору. Кожна з територіальних громад України має своїх загиблих Героїв, вшанування пам’яті про яких має бути обов’язком кожного з нас. Плисківська сільська рада постійно надає допомогу та підтримує родини наших загиблих Героїв. Ушановуючи світлу пам'ять Героїв, 29 серпня Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ, старости старостинських округів, працівники сільської ради, депутати Плисківської сільської ради  поклали квіти до могил тих, хто загинув виборюючи незалежність і соборність нашої держави, як на Сході країни, так і під час забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії російської федерації на території України: Савченко Юрій Борисович (с. Велика Загорівка), Лестуха Володимир Михайлович (с. Велика Загорівка), Кривонос Микола Миколайович (с. Махнівка), Солдат Олег Олексійович (с. Велика Загорівка) Низько вклоняємось перед величчю їх подвигу. Висловлюємо слова глибокої вдячності, шани і підтримки батькам за виховання Героїв! Родинам загиблих Героїв вручено Сертифікати на отримання матеріальної допомоги в розмірі 2000 грн. Пам’ять про подвиги захисників назавжди залишиться в наших серцях. Віримо в нашу Україну, у нашу Перемогу! Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя захисників та захисниць! Вічна пам'ять загиблим! Світла пам'ять Героям! Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ! Разом до ПЕРЕМОГИ!

16:45 29.08.2022

Започатковано плетіння маскувальних сіток і вже є результат, сплетено чотири сітки

Започатковано плетіння маскувальних сіток і вже є результат, сплетено чотири сітки

По всій Україні волонтери організували роботу з виготовлення маскувальних сіток для наших захисників. У Плисківській територіальній громаді започатковано плетіння маскувальних сіток і вже є результат, сплетено чотири сітки. Одна з них, вчора була передана Ревтюх Михайлу Миколайовичу військовослужбовцю ЗСУ. Михайло Миколайович передав вітання та подякував Марині Олександрівні ВІРКО сільському голові Плисківської ТГ та жителям громади. Гуртуємося та працюємо на Перемогу разом!

16:42 29.08.2022

Акція «Готуємось до школи разом»

Акція «Готуємось до школи разом»

Крокуємо до школи безпечно Плисківська сільська рада, з метою забезпечення якісного здобуття освіти дітьми вразливих категорій, запрошує всіх бажаючих долучитись до акції «Готуємось до школи разом» благодійна акція, до свята всіх школярів - Першого дзвоника. На жаль дуже багато діток, які цього року ідуть до школи та не мають змоги бути забезпеченими усіма засобами канцелярії, але саме ти можеш їм допомогти. Ти можеш приєднатися до цієї акції. У Плисківській сільській раді знаходь тематичний бокс з написом "Підготуємось до школи разом" , де ти зможеш залишити канцелярське приладдя. Зібрані протягом акції речі, канцелярські товари, шкільні набори, книжки передадуть школярам. Навіть найменша допомога подарує малюкам свято. Разом до Перемоги!

16:39 29.08.2022

Звернення Марини ВІРКО сільського голови до жителів Плисківської ТГ, з нагоди Дня  пам’яті захисників України

Звернення Марини ВІРКО сільського голови до жителів Плисківської ТГ, з нагоди Дня пам’яті захисників України

Шановні жителі Плисківської ТГ, друзі, знайомі! 29 серпня 2022 року в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі – дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року. Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців. У сучасній російсько-українській війні попри велику кількість втрат маємо і першу історичну перемогу – згуртовану націю, готову боротися за права і свободу. У цей день ми схиляємо голови в низькому поклоні перед воїнами - захисниками, які зараз знаходяться на передовій. Саме завдяки їм, ми спимо спокійно, живемо повноцінним мирним життям. Висловлюю щирі співчуття та глибоку повагу сім’ям загиблих захисників. Адже їхні сини та доньки своїми грудьми закрили нашу рідну Батьківщину та кожного з нас. Жителі Плисківської ТГ завжди будуть пам’ятати їхній подвиг, їхню самопожертву та справжній патріотизм! Виборюючи незалежність і соборність нашої держави, як на Сході країни, так і під час забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі та стриманості збройної агресії російської федерації на території України загинули жителі Плисківської ТГ: САВЧЕНКО Юрій Борисович (с. Велика Загорівка), ЛЕСТУХА Володимир Михайлович (с. Велика Загорівка), КРИВОНОС Микола Миколайович (с. Махнівка), СОЛДАТ Олег Олексійович (с. Велика Загорівка). Низько вклоняємося перед величчю їх подвигу. Висловлюю слова глибокої вдячності, шани і підтримки батькам за виховання Героїв! Пам'ять про подвиги Захисників назавжди залишиться у наших серцях. Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, вони живуть у тих, хто продовжує їх справу, вони живуть доти, доки жива їх слава. Вічна пам'ять загиблим! Слава Україні! Слава ЗСУ! Героям Слава! Разом до ПЕРЕМОГИ! З глибокою шаною і повагою, з вдячністю Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ

08:00 29.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора