Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ разом із Іриною ВЕРНИГОР заступником сільського голови взяли участь у нараді, яку провів голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій КОВТУН, з головами територіальних громад Ніжинського району

Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ разом із Іриною ВЕРНИГОР заступником сільського голови взяли участь у нараді, яку провів голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій КОВТУН, з головами територіальних громад Ніжинського району

Сьогодні, 08 лютого 2022 року, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ разом із Іриною ВЕРНИГОР заступником сільського голови взяли участь у нараді, яку провів голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій КОВТУН, з головами територіальних громад Ніжинського району. У нараді взяли участь також голова Ніжинської районної ради Анатолій Красносільський, командир батальйону територіальної оборони Володимир Жук, відповідальні працівники Ніжинського міжрайонного відділу УСБУ та районного управління головного управління ДСНСУ в Чернігівській області. «Із 1 січня поточного року Законом «Про основи національного спротиву» територіальна оборона виведена в окремий рід сил. Відповідно у кожній області сформовано по бригаді тероборони. А у кожному районі – батальйон. Такий батальйон сформовано і на території нашого району. І відсьогодні ми з вами розпочнемо системний діалог щодо забезпечення сил територіальної оборони необхідними ресурсами», - зазначив Григорій Ковтун, відкриваючи нараду. Окрему увагу зібрання приділило проблемним питанням територіальних громад у контексті забезпечення видатків на утримання підрозділів місцевої пожежної охорони, прийняття програм з питань пожежної безпеки та цивільного захисту громадами, створення матеріальних резервів, планування евакуаційних заходів, обліку та приведенню у відповідність захисних споруд цивільного захисту, організації навчань з питань цивільного захисту. Ще одним пунктом порядку денного стала проблематика запобігання та протидії корупційним проявам в органах місцевого самоврядування. До обговорення цього питання долучився представник Ніжинської окружної прокуратури Іван Марушко. Протягом заходу учасники наради мали змогу поставити нагальні питання та отримати на них відповіді. По завершенню наради начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Михайло Марченко провів навчання з питань територіальної оборони та цивільного захисту з фахівцями територіальних громад району.  

16:51 08.02.2022

08 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету(Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”

08 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету(Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”

На теперішній час неможливо уявити своє життя без Інтернету. Але ми повинні розуміти, що він може бути не тільки пізнавальний і цікавий, але й нести загрозу. Нагадуємо декілька важливих правил під час користування інтернетом для дітей: Нікому не надавайте свою особисту інформацію.

12:33 08.02.2022

Під головуванням Марини ВІРКО сільського Плисківської ТГ відбувалася нарада, щодо шкільного харчування

Під головуванням Марини ВІРКО сільського Плисківської ТГ відбувалася нарада, щодо шкільного харчування

Сьогодні, 07 лютого 2022 року, під головуванням Марини ВІРКО сільського Плисківської ТГ, за участі Ірини ВЕРНИГОР заступника сільського голови, Алли КРИВЕЦЬ начальника відділу освіти, молоді та спорту Плисківської сільської ради, Андрія Крижановського директора Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лідії Ромашкан кухаря їдальні Плисківської школи, відбувалася нарада, щодо шкільного харчування. З 01 січня 2022 року Уряд затвердив нові норми та порядок організації харчування у закладах освіти (постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»). Такі зміни прийняті, з метою врегулювання організації харчування дітей з огляду на принципи здорового харчування, приведення енергетичної цінності раціону, структури харчування до Норм фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах і енергії. Особливості приготування страв у закладах освіти Плисківської громади включають всі ті зміни, що запропоновано згідно 305-ої постанови. За ініціативи Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, згідно затвердженого Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та нових норм та порядку організації харчування дітей у закладах освіти, розроблено меню на 20 днів та рекомендовано використовувати його у школах Плисківської громади. Реформа шкільного харчування в закладах освіти Плисківської громади втілюється для здоров’я дітей. Це меню здорового покоління.  І батьки, нам дуже потрібні як амбасадори реформи! Змінювати харчові звички з нездорових на здорові треба також і в сім’ї. Адже все це заради найважливішого – заради наших дітей.                                      

16:44 07.02.2022

За ініціативи Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ створили у ставку для риб сприятливі природні умови

За ініціативи Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ створили у ставку для риб сприятливі природні умови

Сьогодні, за ініціативи Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, під керівництвом Олександра МАЗІЯ головного спеціаліста комунального майна та цивільного захисту Плисківської сільської ради разом з небайдужими жителями села та працівниками КП "Перспектива", створили у ставку для риб сприятливі природні умови. Було проведено аерацію води за допомогою мотопомпи, відкачуючи воду на лід з метою подальшого стоку в ополонку. Рибам для підтримання життя необхідний кисень. Більша частина кисню проникає у воду з повітря. Частково він утворюється у воді внаслідок життєдіяльності зелених рослин, котрі збагачують водойму киснем за рахунок фотосинтезу. Однак, у зимовий період через наявність товстого шару льоду, вкритого снігом, відсутній доступ повітря з атмосфери до води, світовий потік не проходить через сніговий покрив. Тому можуть виникати явища задухи водних біоресурсів. Найбільша небезпека для риб існує саме взимку, під час тривалого льодоставу. Дякую, всім небайдужим жителям Плисківської ТГ, які відгукнулися та надали мотопомпу, тим самим створили безпечне середовище для риб у ставу. Збережімо природу разом!

16:33 07.02.2022

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Сьогодні, 07 лютого, під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, відбулася щотижнева апаратна нарада, за участі секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступників сільського голови Ірини ВЕРНИГОР та Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів. Керівники структурних підрозділів Плисківської сільської ради, звітували про роботу за минулий тиждень та визначили пріоритетні завдання на поточний. На нараді розглянуті питання: продовження дистанційного навчання та карантину для закладів освіти громади, крім Плисківського ЗДО " Веселка"; тендерна процедура закупівлі автомобіля для надання ритуальних послуг; маршрутне сполучення Сиволож - Ніжин та Борзна - Плиски; проведення організаційних заходів щодо ліквідації можливих наслідків погіршення погодних умов. Розглянули питання харчування дітей в закладах освіти за новими стандартами. За підсумками наради Мариною ВІРКО надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень.

12:41 07.02.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ молодим великозагорівським тенісистам, команді "Білі блискавки - 2", у складі Олександра МОСКАЛЕНКА і Нікіти ЦАБЕХА, які взяли участь у першому турі ІІ відкритої клубної першості Борзнянської ТГ

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ молодим великозагорівським тенісистам, команді "Білі блискавки - 2", у складі Олександра МОСКАЛЕНКА і Нікіти ЦАБЕХА, які взяли участь у першому турі ІІ відкритої клубної першості Борзнянської ТГ

Від імені виконавчого комітету депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаю молодих великозагорівських тенісистів, команду "Білі блискавки - 2", у складі Олександра МОСКАЛЕНКА і Нікіти ЦАБЕХА, які взяли участь у першому турі ІІ відкритої клубної першості Борзнянської ТГ з настільного тенісу та продемонстрували гру, як дебюту, дуже пристойну. Віримо, що їхні великі перемоги попереду, а Плисківська сільська рада буде тільки сприяти у цьому. Велика вдячність Анатолію ФЕДОРЧЕНКУ, депутату сільської ради, директору Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який дбає про спорт та готує гідну зміну. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

15:48 05.02.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ ФК "УКРАЇНА" (ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА), яка  стала срібним призером ІІІ відкритого чемпіонату Борзнянської ТГ з футзалу серед команд другої ліги сезону 2022 року

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ ФК "УКРАЇНА" (ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА), яка стала срібним призером ІІІ відкритого чемпіонату Борзнянської ТГ з футзалу серед команд другої ліги сезону 2022 року

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаю ФК "УКРАЇНА" (ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА), яка сьогодні стала срібним призером ІІІ відкритого чемпіонату Борзнянської ТГ з футзалу серед команд другої ліги сезону 2022 року. Прийміть найщиріші вітання гравці ФК "УКРАЇНА" за прекрасну гру, а також дякую вболівальникам, які підтримували наших спортсменів та вірили у їхню перемогу. Плисківська сільська рада, завжди підтримувала спорт в громаді і надалі буде це робити. З найкращими вітаннями і побажаннями, з повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

15:46 05.02.2022

Щирі співчуття Катерині Дмитрівні КОРНОУХ, з приводу непоправної втрати - смерті Василя Петровича КОРНОУХ

Щирі співчуття Катерині Дмитрівні КОРНОУХ, з приводу непоправної втрати - смерті Василя Петровича КОРНОУХ

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від мене особисто висловлюю щирі співчуття Катерині Дмитрівні КОРНОУХ, з приводу непоправної втрати - смерті Василя Петровича КОРНОУХ. Василь Петрович Корноух довгий час очолював Плисківську сільську лікарську амбулаторію, пропрацювавши лікарем майже 30 років. Людина, як Лікар посланий Богом для зцілення. Жив, як горів, завжди спішив на допомогу людям. Розділяємо разом з рідними біль втрати, підтримуємо у годину скорботи, глибоке співчуття родині. Царство небесне. Вічна і світла пам’ять, Василю Петровичу! Зі співчуттям, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

15:38 05.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора