Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

9 грудня 2022 року відбулися ігри відкритого чемпіонату з футзалу Борзнянської ТГ

9 грудня 2022 року відбулися ігри відкритого чемпіонату з футзалу Борзнянської ТГ

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Плисківської сільської ради і від себе особисто щиро вітаю ФК "ДРУЖБА ВЕТЕРАН" , яка вийшла до фіналу, а також дякуємо ФК "ПЕТРІВКА" за гарну гру. Бажаю тільки перемоги в наступних іграх! Результати ігор, які відбулися сьогодні. Грали сьогодні представники ПЕРШОЇ ЛІГИ. Півфінал.За вихід до фіналу вели боротьбу, аж 10 команд. Група N1. 1.ФК "ТЕМП-ВЕТЕРАН" - ФК "ПЕТРІВКА" 0:2; 2.ФК"ЮНІСТЬ"-ФК"В'ЮНКА " 2:1; 3.ФК"ТЕМП-ВЕТЕРАН" - ФК"ФОРТУНА" 0:4 4. ФК "ПЕТРІВКА" -ФК"В'ЮНКА" 1:4 5. ФК"ФОРТУНА" - ФК"ЮНІСТЬ" 1:1 6.ФК"В'ЮНКА"-ФК"ТЕМП-ВЕТЕРАН" 4:4; 7. ФК "ПЕТРІВКА"- ФК"ЮНІСТЬ" 2:2; 8.ФК"В'ЮНКА"-ФК"ФОРТУНА" 3:0; 9.ФК"ЮНІСТЬ"-ФК"ТЕМП ВЕТЕРАН" 8:4; 10.ФК"ФОРТУНА"-ФК "ПЕТРІВКА" 2:0. ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ 1. ФК"ЮНІСТЬ" Забілівщина - 9 очок; 2. ФК "В'ЮНКА" Сосниця- 7 очок; 3. ФК "ФОРТУНА" Комарівка- 7 очок; 4. ФК "ПЕТРІВКА" Махнівка - 4 очка; 5. ФК"ТЕМП ВЕТЕРАН" Борзна - 1 очко. Група N2 1. ФК"ФОРТУНА ВЕТЕРАН"-ФК"ДРУЖБА ВЕТЕРАН" 1:2; 2. ФК"ЛІСОВИК" -ФК"УРАГАН" 6:2; 3. ФК"ФОРТУНА ВЕТЕРАН"-ФК "1990" 1:9; 4.ФК"ДРУЖБА"-ФК"УРАГАН" 6:2; 5.ФК"1990"-ФК"ЛІСОВИК" 0:3; 6.ФК"УРАГАН"-ФК"ФОРТУНА" 3:7; 7.ФК"ДРУЖБА"-ФК"ЛІСОВИК" 4:2; 8. ФК"УРАГАН"-ФК "1990" 2:10; 9.ФК"ЛІСОВИК"-ФК"ФОРТУНА" 6:2; 10.ФК"1990"-ФК"ДРУЖБА" 4:3. ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ 1. ФК "1990" Борзна - 9 очок; 2. ФК"ЛІСОВИК" Борзна - 9 очок; 3. ФК"ДРУЖБА ВЕТЕРАН" Сиволож - 9 очок; 4. ФК"ФОРТУНА ВЕТЕРАН" Комарівка - 3 очка; 5. ФК"УРАГАН" М. Загорівка - 0 очок.  

17:40 09.01.2022

Сьогодні, 9 січня 2022 року, виповнюється сім років, як за трагічних обставин, у місті розташування військової частини загинув наш земляк Володимир ЛЕСТУХА - Герой АТО, учасник визвольної війни на Донбасі

Сьогодні, 9 січня 2022 року, виповнюється сім років, як за трагічних обставин, у місті розташування військової частини загинув наш земляк Володимир ЛЕСТУХА - Герой АТО, учасник визвольної війни на Донбасі

Народився Володимир 11 квітня 1987 року в м. Бахмач Чернігівської області. В 1993 році пішов в перший клас середньої школи №5 м. Бахмача. У 2002 р. закінчив 9 класів і поступив в Борзнянській державний сільськогосподарський технікум, який закінчив у 2006 році. У 2006-2007 р.р. був призваний на строкову військову службу в 95 аеромобільну бригаду м. Житомира. Після армії працював. У серпні 2014 року пішов добровольцем у Збройні сили України. Після навчань у Львові був переведений в зону АТО під місто Щастя, 120 днів провів на передовій у складі 80-ї окремої високо-мобільної десантної бригади, після контузії повернувся додому. Похований у селі Велика Загорівка, де проживає його мама Катерина Костянтинівна. У центрі села, біля меморіалу загиблим землякам в роки ВВВ, встановлена пам'ятна дошка пам'яті подвигу Володимира Лестухи. Вшановуючи пам'ять Героя, ми схиляємо голови перед подвигом усіх хто боронив і боронить нашу неньку Україну. Ми пам'ятаємо! І пам'ять про них буде жити завжди у наших серцях. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ! СПАСИБІ БАТЬКАМ ЗА СИНА!  

16:14 09.01.2022

Сьогодні, 8 грудня 2022 року, стартував відкритий чемпіонат з футзалу Борзнянської ОТГ

Сьогодні, 8 грудня 2022 року, стартував відкритий чемпіонат з футзалу Борзнянської ОТГ

 Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Плисківської сільської ради і від себе особисто щиро вітаю ФК "ЄДНІСТЬ", яка наступної суботи буде грати за малий "КУБОК". Бажаю тільки перемоги! Результати ігор, які відбулися сьогодні. ВИЩА ЛІГА. Півфінал. За вихід до фіналу вели боротьбу 8 команд. Група N1 ФК "ЗМІНА" Борзна; ФК "УКРАЇНСЬКА ВОЛЬНИЦЯ" М.Загорівка; ФК "БУТІВКА" Бутівка; ФК "КУРІНЬ" Курінь. 1.ФК"ЗМІНА"-ФК"БУТІВКА" 13:4 2.ФК"КУРІНЬ"-ФК"УКРАЇНСЬКА ВОЛЬНИЦЯ" 1:8 3.ФК"ЗМІНА"-ФК"УКРАЇНСЬКА ВОЛЬНИЦЯ" 5:3 4.ФК"БУТІВКА" -ФК"КУРІНЬ" 4:5 5.ФК"ЗМІНА"-ФК"КУРІНЬ" 4:2 6.ФК"БУТІВКА"-ФК"УКРАЇНСЬКА ВОЛЬНИЦЯ" 6:10 Група N2. ФК "ДЕМЕТРА" Смоляж; ФК "БАХМАЧ" Бахмач; ФК "ОЛІМПІЯ" Оленівка; ФК "ЄДНІСТЬ" Плиски. 1.ФК "ДЕМЕТРА"- ФК"БАХМАЧ" 4:0 2.ФК"ОЛІМПІЯ"- ФК"ЄДНІСТЬ" 2:8 3.ФК"ДЕМЕТРА"- ФК "ЄДНІСТЬ" 5:7 4.ФК"БАХМАЧ"- ФК"ОЛІМПІЯ" 11:0 5.ФК"ДЕМЕТРА"- ФК "ОЛІМПІЯ" 4:2 6.ФК"БАХМАЧ"- ФК"ЄДНІСТЬ" 8:3 До фіналу вийшли: ФК "ЗМІНА", ФК "УКРАЇНСЬКА ВОЛЬНИЦЯ", ФК "БАХМАЧ", ФК "ДЕМЕТРА". За малий "КУБОК" будуть грати ФК "КУРІНЬ", ФК "БУТІВКА", ФК "ОЛІМПІЯ", ФК "ЄДНІСТЬ".

18:51 08.01.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди СВІТЛОГО СВЯТА - РІЗДВА ХРИСТОВОГО

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди СВІТЛОГО СВЯТА - РІЗДВА ХРИСТОВОГО

Шановні жителі громади, друзі, знайомі! Від усього серця вітаю вас із світлими святом - Різдвом Христовим! У ці благовісні дні усі ми по-особливому сповнені любові до своїх рідних, до своєї землі, усією громадою долучаємося до надзвичайно важливої, сакральної події для кожного з нас – народження Ісуса Христа. Тож хай Різдво згуртує усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим сяйвом незгасних людських чеснот та цінностей Щиро зичу, щоб благодатне світло Різдвяної зірки осяяло ваші серця та оселі великою духовною радістю, подарувало тепло спілкування у колі найдорожчих людей, надихнуло на нові благородні справи задля розвитку та процвітання нашої громади. Хай в кожній родині панує мир і спокій, а усіх нас об’єднує прекрасна Україна, якою ми можемо пишатися. Бережіть себе та тих, хто поряд з вами, даруйте тепло і ніжність. Будьте щасливі в любові до ближніх і милосердні до стражденних. Христос народився! Славімо Його! З повагою, сільський голова МАРИНА ВІРКО.

08:56 06.01.2022

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Сьогодні, 04 січня, під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ відбулася щотижнева нарада, за участі секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступників сільського голови Ірини ВЕРНИГОР та Людмили ЛЕБЕДЬ, під час якої керівники структурних підрозділів Плисківської сільської ради, старости старостинських округів звітували про роботу за минулий тиждень та визначили пріоритетні завдання на поточний. Розглянули наступні питання: робота ЗЗСО в канікулярний час; питання переєрестрації установ, закладів Плисківської сільської ради; обговорили особливості діяльності КП у святковий період; стан захворювання на COVID та вакцинації у громаді. За підсумками наради Марина ВІРКО надала ряд рекомендацій керівникам структурних підрозділів Плисківської сільської ради, відповідні доручення і побажала всім присутнім здоров'я та продуктивного робочого тижня.

13:49 04.01.2022

30 грудня 2021 року секретарем сільської ради Ілляшенко Л.В. проведено засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

30 грудня 2021 року секретарем сільської ради Ілляшенко Л.В. проведено засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

У роботі засідання взяли участь 7 членів виконавчого комітету Плисківської сільської ради. Згідно порядку денного присутні розглянули 8 питань, в тому числі: 1. Про стан роботи зі зверненнями громадян за 2021 рік. 2. Про дотримання правил благоустрою. 3. Про виконання та наповнення бюджету сільської ради за 2021 рік. 4. Про орієнтовний план роботи виконкому сільської ради на І півріччя 2022 року. 5. Про створення координаційної ради національно-патріотичного виховання діей та молоді Плисківської сільської ради. 6. Про затвердження акту обстеження на видалення дерев на території с. Велика Загорівка Плисківської сільської ради №20 від 28.12.2021р. 7. Про взяття на баланс доріг комунальної форми власності. 8. Про затвердження проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. по вул. Незалежності, 36 в с.Плиски Чернігівської області в рамках створення новітнього середовища». З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися після оприлюднення на сайті Плисківської сільської ради.

17:46 30.12.2021

Відкриття новорічної ялинки в Плисківській громаді

Відкриття новорічної ялинки в Плисківській громаді

Сьогодні, 28 грудня центр села ПЛИСКИ заполонили мешканці громади, гості. На святковий захід, з нагоди відкриття новорічної ялинки поспішали, як діти так і дорослі. Їх чекала весела, розважальна програма за участю Діда Мороза, Снігуроньки та казкових героїв з мультфільму "Простоквашино". У заході взяла участь сільський голова Плисківської ТГ Марина ВІРКО. Марина Олександрівна привітала всіх присутніх з прийдешніми Новорічними святами, побажала всім веселих Різдвяно-Новорічних свят, здоров'я, гарного настрою, злагоди, щедрості, миру. До вітань долучилися Дід Мороз і Снігуронька, казкові персонажі. Дітям громади було весело з аніматорами дитячої студії ЛІМПОПО міста Ніжина. У заході взяли участь працівники закладів культури Плисківської громади. Звучали гарні пісні, побажання. Дітей розважали різними конкурсами. Новорічна ялинка засяяла яскравими вогнями, які зігріли всіх хто був присутнім на святковому дійстві. Висловлюємо щиру подяку організаторам заходу - відділу культури Плисківської сільської ради і його начальнику Валентині ВЕРНИГОР.

16:41 28.12.2021

Відбулося засідання Координаційної ради

Відбулося засідання Координаційної ради

Сьогодні, 28 грудня, під головуванням сільського голови Плисківської ТГ Марини ВІРКО відбулося засідання Координаційної ради з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі. Обговорили питання про здійснення соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, про діяльність мобільної бригади соціально- психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, про затвердження плану роботи Координаційної ради на 2022 рік. Засідання пройшло у конструктивному діалозі. Прийняті відповідні рішення.

15:38 28.12.2021

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Сьогодні, 28 грудня 2021 року, сільський голова Плисківської ТГ Марина ВІРКО провела щотижневу оперативну нараду. У засіданні взяли участь секретар сільської ради Людмила ІЛЛЯШЕНКО, заступники сільського голови Ірина ВЕРНИГОР і Людмила ЛЕБЕДЬ, старости старостинських округів, начальники структурних підрозділів Плисківської сільської ради та директор КП "Перспектива". На початку наради Марина Олександрівна підвела підсумки спільної роботи влади та жителів громади по прикрашанню території громади до Різдвяно-Новорічних свят. Марина ВІРКО подякувала всім причетним хто долучився до створення святкового настрою в ці передсвяткові дні. На нараді підвели підсумки проведеного спортивного свята "Дружня громада - спортивна єдність". Марина Олександрівна подякувала заступникам сільського голови та начальникам структурних підрозділів Плисківської сільської ради за організоване спортивне дійство, яке пройшло на дуже високому рівні. Нещодавно Марина Олександрівна звернулася до підприємців, що проводять свою діяльність на території Плисківської громади, щодо залучення ресурсів на святкування спортивного свята та нагородження спортсменів. На особисте звернення сільського голови Марини Олександрівни відгукнулися Почесний Президент Футбольного клубу "Єдність" ГОЛИЦЯ Михайло Миколайович та директор ТОВ "Івангородське" РЕВА Андрій Михайлович. Марина Олександрівна висловила велику вдячність Михайлу Миколайовичу та Андрію Михайловичу за підтримку ініціатив Плисківської сільської ради. Окрема поляка депутату обласної ради Колоші Валерію Петровичу за невеликий подарунок для футбольних команд. На нараді було зазначено, що рівень захворювання на ГРВІ та COVID -19 поступово зменшується і Чернігівська область наразі перебуває у жовтій карантинній зоні. Прозвітували про роботу за минулий тиждень начальники структурних підрозділів Плисківської сільської ради та визначили пріоритетні завдання на поточний. На нараді розглянуті, зокрема, питання стану захворювання та вакцинації; обговорено організацію проведення новорічних свят та інше. За підсумками наради Мариною ВІРКО надано відповідні доручення.

13:35 28.12.2021

У Плисківській громаді відбулося спортивне свято "Дружня громада – спортивна єдність"

У Плисківській громаді відбулося спортивне свято "Дружня громада – спортивна єдність"

За підтримки Плисківської сільської ради, в особі сільського голови МАРИНИ ВІРКО, депутатського корпусу, виконавчого комітету, старост старостинських округів, 25 грудня у Плисківській громаді відбулося спортивне свято «Дружня громада – спортивна єдність» за підсумками спортивного сезону 2021. На свято запрошені гості, тренери, спортсмени, фізкультурники, ветерани спорту Плисківської громади, гості. Сільський голова МАРИНА ВІРКО у своєму виступі відмітила, що за всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Марина Олександрівна щиро привітала зі святом прославлених спортсменів Плисківського краю, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя! Плисківська громада багата спортивними талантами. Наші спортсмени та команди відомі далеко за межами району області, зберігають і примножують славні традиції спорту, зміцнюють авторитет нашого Плисківського краю. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту. Сільський голова побажала всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту! З вітальним словом на спортивному святі виступили: Олександр Миколайович КУДЛАЙ - ветеран спорту, Раїса ЛУК'ЯНЕНКО - представник депутата Чернігівської обласної ради Валерія Петровича КОЛОШІ. Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ нагородила ФК "Україна" с. Велика Загорівка - чемпіона відкритого чемпіонату Борзнянської ТГ з футболу вищої ліги та володара суперкубка, ФК "Єдність" с. Плиски - бронзового призера. ФК "Дружба" с. Сиволож - чемпіона відкритого чемпіонату Борзнянської ТГ з футболу першої ліги, ФК "Петрівка" с. Махнівка - бронзового призера. Футбольні команди нагороджені кубками та сертифікатами на суму 10 000 грн. За вагомий, особистий внесок у розвиток фізичної культури в Плисківській громаді подяки та нагороди у номінаціях отримали: "Найкращий футболіст" - Олександр БЕЗПАЛИЙ, "Найкращий футболіст- легіонер"- Максим ТАТАРЕНКО, "Найкращий бомбардир" - Сергій СОРОЧЕНКО, "Молода надія"- Денис ТЕОДОРЯН, "Спортивний гарт" - Анатолій ФЕДОРЧЕНКО, Микола НАГОРНИЙ, Юрій МАГНУС, "Найкращий спонсор" - Євген ІНДИК та Олександр МАЗІЙ, "Відданість справі" - Михайло Миколайович ГОЛИЦЯ, "Найкращий вболівальник" - Юлія ПРИХОДЬКО та Олександр ГАЗНЮК. Кубками, сертифікатом на суму 2200 грн., спортивною формою нагороджена волейбольна команда "Дружба- Сиволож" за чемпіонство у відкритому чемпіонаті з паркового волейболу Борзнянської ТГ та зайняте третє місце у відкритому чемпіонаті з волейболу Борзнянської ТГ. У номінаціях "Кращий волейболіст" нагороджений Володимир ДОВГОПОЛИЙ, "Гідна зміна" - Роман КАНТУР. Кубок, сертифікат на суму 2000 грн. отримала команда "Білі блискавки" с. Велика Загорівка, як срібний призер чемпіонату з настільного тенісу Борзнянської ТГ серед команд першої ліги. У номінаціях "Кращий гирьовик"- Володимир ДЕМЧЕНКО, "Кращий більярдист"- Володимир ДОНЧЕНКО. На святі хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих спортсменів, які відійшли у вічність. Присутні мали змогу переглянути презентацію епізодів спортивного життя громади за рік. Значна увага на святі приділялась високим результатам дівочої ФК "Єдність - Плиски", президентом якої є Михайло ГОЛИЦЯ. Плисківська сільська рада в особі сільського голови Марини ВІРКО щиро вдячна Михайлу Миколайовичу за всебічну підтримку спорту в нашій громаді. Приємний подарунок глибоко вразив спортсменів - пісня "Діти України" у виконанні голови громади Марини ВІРКО. Родзинка виконання пісні- тандем Марини Олександрівни і вихованців дошкільного закладу "Веселка". Окрасою свята були хореографічний зразковий колектив "Веселка" та вокальний дует у складі Сергія НАГОРНОГО і Оксани ЛИСЕЧКО.              

08:41 26.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора