A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня Збройних Сил України 6 грудня 2023 року у с. Плиски, с. Махнівка Плисківської громади відбулися святкові концерти присвячені захисникам, захисницям, що боронять нашу країну від російського агресора

До Дня Збройних Сил України 6 грудня 2023 року у с. Плиски, с. Махнівка Плисківської громади відбулися святкові концерти присвячені захисникам, захисницям, що боронять нашу країну від російського агресора

За дорученням сільського голови Марини ВІРКО військових вітали: перший заступник сільського голови Ірина ВЕРНИГОР в с.Плиски та староста Махнівського старостинського округу Борис СИЛКО в с.Махнівка. На жаль, кривавими чорнилами зараз пишеться історія України, а незалежність та свобода дістаються нам дорогою ціною – ціною життя наших захисників. Найменше, що ми можемо для них зробити – це згадати добрим словом, щирою молитвою, побажати їм витримки і міцного здоров'я. Концерти пройшли за участі творчих колективів, учасників художньої самодіяльності. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.  

08:39 07.12.2023

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

День Збройних Сил України — це, насамперед, свято на честь тих, хто захищав і нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності держави. Це свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати нашу державу, її суверенітет і незалежність. Сьогодні, 6 грудня, в рамках відзначення Дня Збройних Сил України, в с. Сиволож та с. Велика Загорівка за дорученням сільського голови Марини ВІРКО відбулося покладання квітів до могил та меморіальних дошок загиблих захисників. Вшанували памʼять тих, хто захищав нашу Україну, рідну землю. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.  

16:59 06.12.2023

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Сьогодні, 06 грудня 2023 року, відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням сільського голови Марини ВІРКО за участі першого заступника сільського голови Ірини ВЕРНИГОР, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради. Всі керівники структурних підрозділів прозвітували про виконану роботу за минулий тиждень. В ході наради обговорили актуальні питання, поточний стан справ, за основними напрямками роботи та окреслили завдання на тиждень, в тому числі щодо: - проведення заходів до Всесвітнього дня української хустки; - проведення позачергової сесії Плисківскоі сільської ради; - планових відвідувань сімей, які перебувають в СЖО; -здійснення комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля в громаді; - та інше. По завершенню наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи. Разом ми сильні і єдині! Перемога буде за Україною! Слава Україні! Слава Героям! Слава ЗСУ!

12:28 06.12.2023

4-5 грудня 2023 року, Плисківський сільський голова Марина ВІРКО у складі делегації Чернігівської області брала участь в роботі XVII Українського муніципального форуму

4-5 грудня 2023 року, Плисківський сільський голова Марина ВІРКО у складі делегації Чернігівської області брала участь в роботі XVII Українського муніципального форуму

Тема форуму: «Децентралізація, прозоре врядування та єдність – основа відновлення України». Партнерство та взаємодія з представниками зарубіжних країн, депутатами Верховної Ради та профільними міністерствами є ключовим елементом обговорень. Головна мета – розробка ефективних рішень для відновлення України та стимулювання розвитку місцевих громад. На форумі акцентувалася увага на децентралізації, прозорому врядуванні та єдності, розглядаючи їх як основні принципи, що визначають успіх та відновлення країни. Завдяки спільним зусиллям учасників, форум став ефективною платформою для обговорення ініціатив та змін, спрямованих на поліпшення життя українських громад З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

14:00 05.12.2023

До уваги жителів Плисківської ТГ!

До уваги жителів Плисківської ТГ!

Шановні жителі Плисківської ТГ! З початку повномасштабного вторгнення російської нечисті на територію України Плисківська громада постійно допомагає людям, яким ми завдячуємо кожним світанком та заходом сонця – нашим військовим. Сьогодні, 05 грудня 2023 року, працівники сільської ради перерахували 16400 гривень військовій частині А 2573 - придбання шин для сидельного тягача марки VOLVO. 23000 гривень на придбання автомобіля для захисників 66-ї бригади 3 батальйону. Запрошуємо і Вас, шановні жителі Плисківської ТГ, долучитися до збору коштів на авто для наших ВОЇНІВ. Безпечне посилання для перерахунку коштів: https://send.monobank.ua/jar/2a8KR5QwnJ... Об'єднуємося та робимо все можливе, щоб наблизити нашу перемогу над ворогом. Все буде Україна! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.  

13:09 05.12.2023

02 грудня 2023 року відбувся ІІІ етап ХХII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

02 грудня 2023 року відбувся ІІІ етап ХХII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика - конкурс, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традиції українського народу. У конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Плисківської сільської ради. Бажаємо успішних випробувань здобувачам освіти. Дякуємо учням та вчителям за активну участь. Любимо рідну мову!  З повагою, Марина ВІРКО сільський голова.  

16:56 02.12.2023

Зустріч в Плисківській сільський раді

Зустріч в Плисківській сільський раді

У рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування в Чернігівській області з метою захисту осіб, постраждалих від насильства, пов’язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства» Чернігівський громадський комітет захисту прав людини ініціював робочу зустріч в Плисківській сільський раді 29.11.2023року щодо впровадження механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії гендерно-зумовленого насильства. Метою зустрічі було донести інформацію до органів місцевого самоврядування про проблему торгівлі людьми, сприяння виконанню законодавства про протидію торгівлі людьми, створення мультидисциплінарних команд та стан їх функціонування в громадах, виявлення та надання допомоги постраждалим від ГЗН. До участі долучилися суб’єкти національного механізму взаємодії області (Департамент сім’ї, молоді та спорту, Служба у справах дітей Чернігівської ОВА, Чернігівський обласний центр соціальних служб, ГУ Нацсоцсервісної служби та представники УПД ГУНП в Чернігівський області) з питань протидії гендерно-зумовленому насильству та протидії торгівлі людьми. Учасниками даного засідання були представники органу місцевого самоврядування та працівники ЦНСП Плисківської сільської ради. Зустріч пройшла в конструктивному діалозі. З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.

16:49 29.11.2023

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

Сьогодні, 27 листопада 2023 року, мало б виповнитися 58 років заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Плисківської сільської ради Сергію КРАВЧЕНКУ, мудрому керівнику, порядній, з великим серцем, щедрою душею людині. Передчасна смерть Сергія Михайловича – це непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів, колег. Світла пам’ять про нього назавжди лишиться в наших серцях. Сумуємо. Назавжди у серці, пам'яті. Спокій Вашій душі. Спочивайте з миром, дорогий друже. Проте світлі спогади про Сергія Михайловича, який залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Вічна і світла пам’ять тобі, дорогий колего! Зі скорботою, сільський голова Марина Вірко, колеги.

09:07 27.11.2023

Триває ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Триває ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Так, 25 та 26 листопада 2023 року, учні закладів загальної середньої освіти Плисківської сільської ради взяли участь в олімпіадах з математики, правознавства, англійської мови та технології (трудове навчання). Завдання були різні за складністю, але учні намагалися їх виконати. Дякую здобувачам освіти та педагогічним працівникам за участь. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова.

16:57 26.11.2023

Проведення XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Проведення XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 02.11.2023 року № 1/16286-23 «Про проведення XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" для учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти конкурс проводиться у чотири етапи ( з жовтня по березень). Здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти Плисківської сільської ради дистанційно взяли участь у I етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, а 25 листопада 2023 року - у ІI етапі. Конкурсні завдання пов'язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, що сприяють об'єднанню націй, формують почуття патріотизму,оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Шевченко. Дякую здобувачам освіти та педагогічним працівникам за участь. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова.

16:59 25.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора