A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

11 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ПОЛЬЩІ!

11 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ПОЛЬЩІ!

З Днем Незалежності, Польща! Z Dniem Niepodległości, Polska! Від щирого серця вітаємо наших польських друзів бурмістра гміни Бжостек Wojciech Staniszewski та її жителів зі святом  з Днем Незалежності Польщі. Ми ніколи не забудемо Вашу руку допомоги у ці складні часи для нашої держави. З першого дня війни Ви відкрили для нас своє серце і свою країну. Ви разом з Українським народом у нашій боротьбі, вірі у Перемогу. З Днем Незалежності! Нехай живе Польща! Нехай живе Україна! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:06 11.11.2023

10.11.2023 року відбулося дванадцяте засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

10.11.2023 року відбулося дванадцяте засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

На засідання прибуло 10 членів виконавчого комітету. Згідно порядку денного присутні розглянули такі питання: 1.Про організацію проведення масової фізкультурно-спортивної роботи в громаді. 2. Про стан протипожежної безпеки на території сільської ради. 3. Про результати проведення культурних заходів по Плисківській сільській раді. 4. Про визначення компенсації власникам житлових будівель витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, за жовтень 2023 року . 5. Про затвердження кошторисної документації по об’єктах. 6. Про затвердження акту обстеження на видалення дерев на території с.Велика Загорівка Плисківської сільської ради №32 від 30.10.2023р. 7. Про затвердження акту обстеження на видалення дерев на території с.Велика Загорівка Плисківської сільської ради№ 33 від 02.11.2023р. По результатах розгляду прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися після оприлюднення на сайті Плисківської сільської ради.  

16:33 10.11.2023

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Сьогодні, 06 листопада 2023 року, сільський голова Марина ВІРКО провела щотижневу оперативну нараду за участі першого заступника сільського голови Ірини ВЕРНИГОР, секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради. Під час наради присутні обговорили актуальні питання, поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень, в тому числі щодо: - забезпечення сімей ВПО дровами та гуманітарною допомогою; - планового об'їзду сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах; - планування проведення благодійних концертів до дня ЗСУ; - здійснення комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля в громаді; - та інше. По завершенню наради Марина ВІРКО подякувала всім присутнім за плідну роботу, надала відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи. Разом ми сильні і єдині! Перемога буде за Україною! Слава Україні! Слава Героям! Слава ЗСУ!

13:09 06.11.2023

01 листопада 2023 року в приміщенні Плисківської сільської ради відбулася 37-ма чергова сесія 8 скликання ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради під головуванням сільського голови Марини ВІРКО

01 листопада 2023 року в приміщенні Плисківської сільської ради відбулася 37-ма чергова сесія 8 скликання ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради під головуванням сільського голови Марини ВІРКО

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять військових Збройних сил України , які загинули за незалежність та територіальну цілісність України. ПОРЯДОК денний сесії включав такі питання : 1.Про виконання та наповнення бюджету сільської ради за дев’ять місяців 2023 року. 2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2022 року № 504-27/VІІІ «Про сільський бюджет територіальної громади на 2023 рік». 3. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Плисківської сільської ради. 4. Земельні питання. 5. Про надання одноразової матеріальної допомоги. 6. Різне. Депутати сільської ради працювали конструктивно і злагоджено. З усіх питань прийняті відповідні рішення, які будуть опубліковані на сайті Громади. Вдячні всім депутатам за плідну співпрацю на благо ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ. З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.  

15:35 01.11.2023

Відбулася робоча нарада працівників клубних закладів Плисківської сільської ради

Відбулася робоча нарада працівників клубних закладів Плисківської сільської ради

Сьогодні, 01 листопада 2023 року, відбулася робоча нарада працівників клубних закладів Плисківської сільської ради за участі Плисківського сільського голови Марини ВІРКО, начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Валентини ВЕРНИГОР, спеціаліста відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тетяни ЛИСОВЕЦЬ. На нараді обговорили питання роботи клубних закладів в сучасних умовах; надали методичні рекомендації для написання річних планів роботи закладів на 2024 рік; проаналізували здачу річних статистичних звітів за 2023 рік. Нарада відбулася в конструктивному діалозі.

13:50 01.11.2023

Співчуття...

Співчуття...

Сільський голова Марина ВІРКО та колектив Плисківської сільської ради висловлює щирі співчуття головному спеціалісту (уповноваженій особі) з тендерних закупівель Інні МАКАРЕНКО з приводу тяжкої та невимовної втрати – смерті сестри - Гусаченко Вікторії Василівни. Нехай добрий, світлий спомин про Вашу сестру назавжди залишиться у серцях рідних, колег й усіх, хто її знав, любив і шанував. У цей важкий час приносимо щирі співчуття , розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе. Вічна та світла пам’ять. Зі щирими співчуттями, сільський голова Марина ВІРКО.

15:01 30.10.2023

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Сьогодні, 30 жовтня 2023 року, сільський голова Марина ВІРКО провела щотижневу оперативну нараду за участі секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради. Під час наради присутні обговорили актуальні питання, поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень, в тому числі щодо: - забезпечення сімей ВПО дровами та гуманітарною допомогою; - планового об'їзду сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах; - прийняття необхідних мір до осіб, які ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків; - планування проведення благодійних концертів до дня ЗСУ; - здійснення комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля в громаді; - та інше. По завершенню наради Марина ВІРКО подякувала всім присутнім за плідну роботу, надала відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи. Разом ми сильні і єдині! Перемога буде за Україною! Слава Україні! Слава Героям! Слава ЗСУ!

12:59 30.10.2023

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Сьогодні, 23 жовтня 2023 року, за дорученням сільського голови Марини ВІРКО секретар сільської ради Людмила ІЛЛЯШЕНКО провела щотижневу оперативну нараду за участі першого заступника сільського голови Ірини ВЕРНИГОР, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради. Під час наради присутні обговорили актуальні питання, поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень, в тому числі щодо: - планового об'їзду сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах; - надання допомоги та захисту постраждалим особам від домашнього насильства згідно повідомлень правоохоронних органів; - здійснення комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля в громаді; -підготовки проектів рішень до чергової сесії; - функціонування пунктів незламності; - приведення в належний стан кладовища с.Степ; - інше. По завершенню наради Людмила ІЛЛЯШЕНКО подякувала всім присутнім за плідну роботу, надала відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи. Разом ми сильні і єдині! Перемога буде за Україною! Слава Україні! Слава Героям! Слава ЗСУ!

12:56 23.10.2023

Співчуття...

Співчуття...

Сільський голова Марина ВІРКО, колектив Плисківської сільської ради висловлюють щирі співчуття головному спеціалісту з інформаційної діяльності Плисківської сільської ради Наталії ДЕМУСЕНКО з приводу тяжкої втрати – смерті батька ДЕМУСЕНКА Михайла Тихоновича. Нехай Всевишній дасть сили Вам і Вашим близьким перенести біль втрати рідної людини. Жодні слова не зможуть його зменшити, але ми щиро поділяємо Ваше горе, сумуємо разом із Вами та підтримуємо Вас у годину скорботи. Царство небесне. Вічна пам'ять Михайлу Тихоновичу. Зі скорботою, співчуттями сільський голова Марина ВІРКО, працівники Плисківської сільської ради.

16:24 21.10.2023

Щороку, 20 жовтня, в Україні проходить під знаком особливої уваги до боротьби з раком молочної залози

Щороку, 20 жовтня, в Україні проходить під знаком особливої уваги до боротьби з раком молочної залози

 Цей діагноз встановлюють 15 тисячам українок щорічно. Рак молочної залози — злоякісна пухлина залозистої тканини молочної залози. Це - найчастіша форма раку у жінок віком від 13 до 90 років. Кількість випадків раку молочної залози щорічно зростає. Найвищі показники захворюваності на рак молочної залози — серед українок віком понад 60 років, хоча вже з 30 років істотно частішають випадки захворювання. Для запобігання раку молочної залози важливо дотримуватися здорового способу життя (відмовитись від куріння, алкоголю, регулярно займатися фізичною активністю і підтримувати нормальну масу тіла), а також: - вчасно проходити огляд лікаря мамолога — не рідше одного разу на 1–2 роки; - жінкам старше 50 років — кожні два роки здійснювати мамографічні обстеження; - усім жінкам старше 20 років варто щомісяця самостійно обстежувати молочні залози. У разі будь-яких змін у молочних залозах негайно звертатись до свого сімейного лікаря, з яким було укладено декларацію! З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.

08:36 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора