Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Свята Водохреща, Богоявленням Господнім, Святим Йорданом!

Шановна Плисківська громадо! Прийміть найщиріші мої вітання зі Святом Водохреща, Богоявленням Господнім, Святим Йорданом! Цей день знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа. У цей день в йорданських водах хрестився Ісус Христос. І за традицією, люди йдуть до води і занурюються, щоб змити все зло і погані думки. Також важливо не забути привітати один одного зі святом. А ще потрібно набрати свяченої води, яка буде оберігати кожну сім’ю від негативу і невдач. Щиро вітаю кожного мешканця нашої громади, всім бажаю міцного здоров’я. Нехай цілюща йорданська вода, благословенна самим Господом, змиє зневіру, зцілить наші тіла і наші душі, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ. Христос Хрещається! Божого благословення громаді і нашій Україні!

10:42:28 19.01.2022

Щасливих свят! Щасливого Щедрого вечора! Божої благодаті та миру, успіхів!

Шановні жителі Плисківської територіальної громади, друзі, знайомі! 13 січня за новим стилем, українці відзначають Новий рік - Щедрий вечір (свято преподобної Меланії, або Меланки). Вважалося, що Меланка-Вода приходить на Щедрий вечір разом із Василем-Місяцем сповістити господарів про наступні торжества та справити гостини. Саме в цей день щедрують, обходячи хати, з побажанням щастя, здоров’я всім членам родини, розквіту господарства та великого врожаю. Щасливих свят! Щасливого Щедрого вечора! Божої благодаті та миру, успіхів та щастя вашим родинам! Зичу щедрості вашому серцю, щедрості вашому дому та щедрості з боку долі! Нехай вас оминають негаразди, а добробут панує.   З найкращими вітаннями і побажаннями, з повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.  

08:06:48 14.01.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди Дня народження Романа АДАМЕНКА члена виконавчого комітету Плисківської сільської ради

12 січня - День народження святкує Роман АДАМЕНКО, член виконавчого комітету Плисківської сільської ради. Шановний Романе Володимировичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Плисківської сільської ради і від мене особисто прийміть найщиріші вітання із Днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя! З Днем народження! З найкращими вітаннями і побажаннями, з повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

10:01:13 12.01.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди Дня народження Людмили БРАГІНЕЦЬ директора відділу ЦНАПу Плисківської сільської ради

12 січня святкує свій День народження Людмила БРАГІНЕЦЬ директор відділу ЦНАПу Плисківської сільської ради. Шановна Людмило Валентинівно! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від мене особисто прийміть щирі вітання Вас зі святом! Бажаємо здоров’я та сил, впевненості та ентузіазму, сміливості та натхнення. Нехай справи йдуть в гору, нехай на роботі чекає успіх, нехай вдома панує затишок. Любові та підтримки дорогих людей, достатку Вам та удачі. Сміливо крокуйте назустріч своїм мріям, здоров’я Вам та щастя. Зі святом!   З найщирішими вітаннями і побажаннями, з повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

09:57:51 12.01.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди Дня народження Олександра МАЗІЯ головного спеціаліста комунального майна та цивільного захисту Плисківської сільської ради

Сьогодні, 30 грудня, святкує свій День народження Олександр МАЗІЙ, головний спеціаліст комунального майна та цивільного захисту Плисківської сільської ради. Шановний, Олександре Івановичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем народження! Бажаю міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, дарує лише приємні події – успіхи в роботі, душевний комфорт, шану і авторитет. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:55:31 30.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Ювілейного Дня народження Почесного президента Футбольного клубу 'Єдність'' Михайла Миколайовича ГОЛИЦІ

Сьогодні, 29 грудня, свій 70 День народження святкує Почесний президент Футбольного клубу 'Єдність'' Михайло Миколайович ГОЛИЦЯ. Шановний Михайло Миколайовичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Ювілею! Бажаю Вам здоров’я, бадьорості духу, невичерпної енергії, добра, щастя, впевненості у завтрашньому дні і гарного настрою. Зичу, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

07:58:48 29.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня працівників архівних установ

Шановні працівники архівних установ! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ і від себе особисто щиро вітаю з Днем працівників архівних установ усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу, яка ґрунтується на документах, фактах і реальних подіях. Архівні матеріали – це безцінне джерело інформації про минуле і сьогодення України, про життя людини, суспільства і держави. Хочу побажати вам, щоб робочі дні обходились без зайвої метушні, а особисте життя — без особливих труднощів. Нехай потрібна інформація завжди буде під боком, а все, що потрібно для щастя, буде в ваших руках. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:26:42 24.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня працівники енергетичної галузі

Шановні працівники енергетичної галузі! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Плисківської сільської ради і від себе особисто щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня енергетика! Ефективне функціонування енергетичної галузі є запорукою результативної роботи всіх ланок господарства та комфортного життя кожного мешканця зокрема. Від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя суспільства. Завдяки вам, шановні енергетики, працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок, ви створюєте світло і затишок у кожній оселі. Саме ви і в дощ, і в сніг, холод чи спеку намагаєтеся в найкоротший термін налагодити якісне електропостачання. Дякую вам за сумлінну і наполегливу працю! Бажаю вам міцного здоров’я, бадьорого настрою, мирного неба і впевненості в завтрашньому дні! Нехай завжди зігріває вас вогник родинного тепла – джерело любові, віри та надії! З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

09:03:15 22.12.2021

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня народження Миколи Павловича БЕЦЯ депутата Плисківської сільської ради 8 скликання

Сьогодні, 20 грудня, свій день народження святкує Микола Павлович БЕЦЬ депутат Плисківської сільської ради 8 скликання. Шановний Миколо Павловичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро вітаємо Вас з днем ??народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим. Нехай вас супроводжують не лише творчі успіхи і кар'єрний ріст, а й сімейний затишок і звичайне людське щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів у роботі, а робота своєю чергою приносила добробут і комфорт у Ваш дім. Зі щирими вітаннями і найкращими побажаннями, МАРИНА ВІРКО сільський голова Плисківської сільської ради.

13:39:39 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора