Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Вітаємо з Днем народження!

15 травня — День народження святкує Тетяна РЕКА головний спеціаліст фінансового відділу Плисківської сільської ради. Шановна Тетяно Миколаївно! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від мене особисто прийміть найщиріші вітання із Днем народження! Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, благополуччя і добра. Нехай кожен новий день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. З Днем народження! З найкращими вітаннями і побажаннями з повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ

08:37:04 15.05.2022

Привітання Марини ВІРКО Плисківського сільського голови з Міжнародним днем Медичної сестри

За ініціативи, Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ посадові особи Плисківської сільської ради, старости старостинських округів привітали медичних сестер закладів медицини громади з Міжнародним днем Медичної сестри та вручили Подяки сільського голови. Професія медичної сестри — складна і багатогранна. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, лишаючись при цьому ледве помітною, але вкрай значущою. Медсестра — не просто професія, це стан душі, здатність щохвилини співчувати людському болю і стражданню та сповна надавати необхідну медичну та психологічну допомогу хворому. У Всесвітній день медичної сестри побажали всім медсестрам, фельдшерам, акушеркам громади мирного неба, здоров'я, невичерпної енергії, доброти, любові та справжнього людського щастя!

08:33:02 13.05.2022

Тринадцята доба війни. Сьогодні за календарем Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародного миру

Однак, ви зустріли цьогоріч весну з величезним болем в серці й сльозами на очах. Попри те, я хочу привітати вас, жінки, які боронять нашу землю у лавах ЗСУ та тероборони, які підтримують наших військових в тилу, захищають наших дітей та батьків!  Сьогодні ми працюємо заради Вас! Невпинно, без вагань. На передовій, в Уряді, на переговорах з іноземними партнерами! Ми прагнемо, аби припинилися ваші страждання. Мирного неба вам! Переможемо! Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов

17:06:09 08.03.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ ФК "ЛІСОВИК-ЄДНІСТЬ", яка вийшла до півфіналу чемпіонату Чернігівської області з футзалу "Граємо за Україну разом"

12 лютого 2022 року стартував чемпіонат Чернігівської області з футзалу "Граємо за Україну разом", одна з чвертьфінальних груп грала в Борзні. У чемпіонаті беруть участь 19 команд. Склад команд однієї з чвертьфінальних груп: ФК "БОРЗНА-ЗМІНА", ФК "ЛІСОВИК-ЄДНІСТЬ", ФК "ШТУРМ" ДМИТРІВКА, ФК "ТАЙМ" СНОВСЬК, ФК "ПОНОРИ" ПОНОРИ. РЕЗУЛЬТАТИ ІГОР: 1. БОРЗНА- ШТУРМ 9:3 2. ПОНОРИ - ТАЙМ 2:5 3. ШТУРМ - ЛІСОВИК 4-5 4. БОРЗНА - ПОНОРИ 10-3 5. ЛІСОВИК - ТАЙМ 6-2 6. ШТУРМ- ПОНОРИ 7:0 7. ТАЙМ - БОРЗНА 5-7 8. ПОНОРИ - ЛІСОВИК -/+ 9. ТАЙМ - ШТУРМ 2:10 10. ЛІСОВИК - БОРЗНА 1:3 ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ 1. ФК " БОРЗНА-ЗМІНА" 12 ОЧОК 2. ФК "ЛІСОВИК-ЄДНІСТЬ" 9 ОЧОК 3. ФК "ШТУРМ" 6 ОЧОК 4. ФК "ТАЙМ" 3 ОЧКИ 5. ФК " ПОНОРИ" 0 ОЧОК ВІТАЄМО ФК "ЛІСОВИК-ЄДНІСТЬ", яка вийшла до півфіналу, ігри якого відбудуться 19 та 20 лютого. Бажаємо успіхів!

18:50:51 13.02.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня народження начальника бухгалтерського відділу та звітності Плисківської сільської ради Коромислової Тетяни Вікторівни!

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу Плисківської сільської ради та від себе особисто щиро і сердечно вітаємо з днем народження, начальника бухгалтерського відділу та звітності Плисківської сільської ради Коромислову Тетяну Вікторівну! Шановна Тетяно Вікторівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого прекрасного дня народження! Бажаємо Вам довгих років життя, радості, здоров’я, невичерпної енергії. Хай все зроблене Вами з душею та натхненням повертається сторицею. Від усього серця зичимо Вам життєвої наснаги, професійних успіхів і особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі Ваші заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають для Вас лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, добра і благополуччя на довгі роки! З повагою,  Марина  ВІРКО Плисківський сільський голова.

09:05:54 13.02.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня народження Галини ШКУРКО діловода Плисківської сільської ради

1 лютого День народження святкує Галина ШКУРКО діловод Плисківської сільської ради! Шановна Галино Григорівно! Від імені виконавчого комітету, депутського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем народження.

10:12:35 01.02.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ з нагоди Дня народження Бахмацького міського голови Павла Миколайовича ШИМКО

Сьогодні відзначає свій День народження Бахмацький міський голова Павло Миколайович ШИМКО. Шановний Павле Миколайовичу! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем народження. Бажаю міцного здоров’я, постійного благополуччя, доброго настрою та великих сил. Нехай у Вашому житті завжди сяє сонце радості та щастя, нехай поруч будуть підтримка рідних та повага друзів, нехай ніколи Вас не покине впевненість та бадьорість! З найкращими вітаннями і побажаннями, з повагою Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

08:48:46 30.01.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди Дня народження Тетяни РУДЕНКО директора Плисківського закладу дошкільної освіти

Вітаємо з Днем народження  Тетяну  РУДЕНКО , директора Плисківського закладу дошкільної освіти. Шановна Тетяно Володимирівно! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання щастя! Ваша прихильність до благородного покликання, професіоналізм і відповідальність вже давно здобули повагу загалу. Нехай у Вашій дружній родині пануватимуть злагода та добробут, а нові професійні успіхи підлеглих наповнюють серце гордістю. Міцне здоров’я забезпечить наснагу на нові звершення, а успішне втілення планів сприятиме новим творчим ідеям. Зичимо Вам кожного дня відчувати задоволення від насиченого яскравими враженнями та радісними емоціями життя! З Днем народження! З повагою,  МАРИНА ВІРКО голова Плисківської ТГ.

08:05:33 25.01.2022

Вітання Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, з нагоди Дня народження Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО

Сьогодні святкує свій День народження Володимир Зеленський - Президент України! Від імені депутатського корпусу, від імені виконавчого комітету Плисківської сільської ради, від себе особисто щиро вітаємо главу держави з Днем народження! Дякуємо за плідну роботу та сміливість ухвалювати складні рішення. Бажаємо сил та наполегливості й надалі будувати нову, сильну та успішну Україну, творити добро, бадьоро і впевнено йти до своїх цілей і результатів, завжди залишатися веселим і душевним, мати відмінний настрій. Величезного Вам щастя, міцного здоров'я! Зі святом!   З повагою, МАРИНА ВІРКО - сільський голова Плисківської ТГ.

08:03:09 25.01.2022

Урочистими заходами День Соборності відзначили у Плисківській ТГ

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ - свято України, яке відзначають щороку, 22 січня в День проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Цей важливий документ назавжди об’єднав українські землі, які історично належали нашому народові, та став початком відліку новітньої історії українського державотворення. Саме історичний досвід нагадує, що саме в єдності – наша сила, і головною цінністю для всіх нас є незалежна та цілісна держава. Шановні жителі Плисківської ТГ, друзі, знайомі! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ і від мене особисто прийміть найщиріші найкращі вітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Наша сила – в єдності. Тільки разом ми – великий народ! Слава Україні – соборній, єдиній, неподільній Україні! Урочистими заходами День Соборності відзначили у Плисківській ТГ. Під керівництвом Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ, за участі працівників сільської ради проведено тематичну акцію: "В єдності - сила! Синьо-жовтий прапор - єдність поколінь", було розгорнуто державний прапор України. На знак підтримки цілісності та єдності Української держави в школах, бібліотеках, сільських будинках культури Плисківської громади відбулися заходи, присвячені Дню Соборності України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв України, які віддали своє життя за волю та незалежність держави та покладено квіти до могил Героїв. Захід пройшов надзвичайно зворушливо і тепло. УКРАЇНА - ЦЕ МИ! УКРАЇНА - ЦЕ ТИ! ПИШАЙМОСЯ, ЩО МИ - УКРАЇНЦІ!

18:36:42 22.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора