Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

ОГОЛОШЕННЯ

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПЛИСКІВСЬКОЇ ОТГ!!! Плисківська сільська рада ПРОСИТЬ власників земельних ділянок (яким до 2011 року не були присвоєні кадастрові номери), звернутися з документами до центру надання адміністративних послуг в місті Борзні. Для отримання додаткової інформації просимо звертатися у відділ Державного земельного кадастру в Борзнянському районі за телефоном: 2-10-56

15:05:11 04.11.2019

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

28 жовтня 2019 року СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА МАРИНА ВІРКО провела щотижневу нараду за участю: керуючої справами виконавчого комітету ЛЮДМИЛИ ЛЕБЕДЬ, секретаря ЛЮДМИЛИ ІЛЛЯШЕНКО, начальників відділів Плисківської сільської ради ВАЛЕНТИНИ КУТОВЕЦЬ, ЛАРИСИ МОХОНЬКО, ТЕТЯНИ ГАЗНЮК, ІРИНИ ВЕРНИГОР, ЛЮДМИЛИ БРАГІНЕЦЬ, ЛЮДМИЛИ КУЦЕНКО, в.о. старост старостинських округів Плисківської сільської ради ОЛЕНИ СМАЛІЙ І ОЛЕГА ДЕЙНЕКА. На нараду були запрошені директор та в.о. директора закладів загальної середньої освіти нашої громади - АНАТОЛІЙ ФЕДОРЧЕНКО і НАТАЛІЯ ЯРОШЕВСЬКА. Зокрема, мова йшла на нараді про утворення ЦНАП, як організовувати надання різних видів послуг, проведення суботника «Чисте довкілля», про забезпечення видів палива. Також поспілкувалися з керівниками шкіл про планування проведення наради.

13:18:47 28.10.2019

БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

16.10.2019 року завідувач Борзнянського РС УДМС України в Чернігівській області Галина Толочко прийняла участь у нараді з підведення підсумків роботи за 9 місяців поточного року Ніжинського МВ, Бахмацького РС, Борзнянського РС та Ічнянського РС, під керівництвом начальника Управління Ксенії Лук’янець.

15:01:29 23.10.2019

Віддалені робочі місця стають ближчими до людей

Віднині кожен мешканець області зможе отримати усі послуги, що надаються в ПФУ, не лише у стаціонарних центрах Фонду, а й у фахівців, які працюють на 30 віддалених робочих місцях,  19 з яких знаходяться в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), 11 — в центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), сільських, селищних радах, в тому числі, в Ніжинському державному педуніверситеті імені М. Гоголя.

09:38:11 22.10.2019

60% голів ОТГ та сільських рад підтримують запровадження обігу земель

Коли наступного року стартуватиме обіг земель сільськогосподарського призначення, влада та люди на місцях мають бути готовими до цього та впевненими у своєму майбутньому, переконані в Уряді.

09:30:51 02.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора