Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

Рятувальники Борзнянщини проводять профілактично-роз'яснювальні заходи з метою запобігання пожеж у житловому секторі

Рятувальниками Борзнянщини проведено профілактично-роз’яснювальний рейд на льоду з метою запобігання загибелі та травмування населення на водних об`єктах у осінньо-зимовий період.

11:31:56 17.12.2020

Щороку 3 грудня Україна, разом зі світовою спільнотою, відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Незважаючи на нелегкі випробування особи з інвалідністю проявляють виняткову силу духу й невтомно йдуть до поставлених цілей. Тож сьогодні ми всі впевнено рухаємося до створення суспільства рівних можливостей для всіх. Розвивається виробництво протезно-ортопедичних виробів, засобів пересування та реабілітації, розширюється мережа установ комплексної реабілітації, створюються умови для професійної реабілітації та працевлаштування осіб з інвалідністю, здобуття ними освіти, участі у суспільно-політичному, культурному житті. Ці напрямки є серед найпріоритетніших у роботі Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів. Виконуючи свою важливу роботу, відділення Фонду відчуває відповідальність. Адже за кожним із цих напрямків нашої діяльності стоять конкретні люди, їхні непрості долі. Вони покладають на нас певні надії, сподіваються на підтримку та допомогу з боку Фонду.

16:49:32 24.11.2020

ЛИСТ ВІД СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО ДО ДЕПАРТАМЕНТУ ЕТЗ ТА ЖКГ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОДА

На численні звернення мешканців с. Сиволож, щодо відсутності автобусного сполучення між центром громади с. Плиски та населенним пунктом громади с. Сиволож, за дорученням сільського голови МАРИНИ ВІРКО, Плисківська сільська рада звернулася з листом до Департаменту ЕТЗ та ЖКГ Чернігівської ОДА з проханням розглянути можливість відкриття автобусного маршруту між с. Плиски та с. Сиволож.

15:26:53 13.07.2020

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ПЛИСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Уряд заборонив роботу вночі розважальних закладів на всій території країни! Кабінет міністрів України 11 липня опублікував на своєму сайті змінену постанову з доданням заборони роботи після 23-ї та до 7-ї години ранку розважальних закладів і ресторанів. Постанова N588 датована 8 липня, проте оприлюднена 11 липня. Не можна працювати в нічний час розважальним закладам і суб'єктам господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанам, кафе, барам, закусочним, їдальням, кафетеріям, буфетам тощо). Однак у постанові таки лишається можливість надавати послуги громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос. Заступник міністра охорони здоров'я та головний санітарний лікар Віктор Ляшко: "Така заборона не дозволятиме нічним клубам працювати вночі під маркою закладу громадського харчування. Саме в нічних клубах неможливо контролювати соціальну дистанцію та інші обмеження для закладів громадського харчування. Тому, обмежуючи час діяльності закладів громадського харчування, ми не дозволяємо таким чином працювати нічним клубам, які могли відкриватися і працювати під маркою закладу громадського харчування. І це буде дієвим заходом, який буде впливати на усунення скупчення людей на обмеженому просторі і без дотримання соціальної дистанції."  Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідальність за порушення цих норм чинного законодавства несе власник закладу.

14:19:07 13.07.2020

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ПЛИСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

10 липня 2020 року на черговому пленарному засіданні 39 сесії Плисківської сільської ради, з метою реалізації соціальної політики, сільська рада ВИРІШИЛА: Внести зміни до Програми по поліпшенню соціального захисту громадян «Турбота» на 2018-2020 роки, щодо надання грошової допомоги рідним або близьким на поховання осіб, які на момент смерті мали зареєстроване місце проживання на території Плисківської громади.

05:03:37 11.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора