A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Фонд соціального страхування України інформує

ФОНД ПРОФІНАНСУВАВ ОДНОРАЗОВІ ДОПОМОГИ ДЛЯ ТРЬОХ СІМЕЙ, ЧИЇ РІДНІ ПОМЕРЛИ ВІД ПРОФЗАХВОРЮВАННЯ НА COVID-19

Для родини фельдшера з медицини невідкладних станів з Києва, який помер внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України профінансував страхову виплату у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень за рахунок коштів державного бюджету.

15:20:07 08.12.2020

Шановні працівники місцевого самоврядування! Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області щиро вітає Вас з професійним святом!

Нехай професійне свято додасть Вам наснаги,нових творчих здобутків, оптимізму і впевненості у власних силах і кращому завтрашньому дні, віри у торжество добра і благополуччя!

10:08:51 07.12.2020

Після зняття обмежень ФССУ направив 177 млн грн на фінансування раніше призупинених виплат

Фонд соціального страхування України у повному обсязі профінансував нараховані у квітні–листопаді страхові виплати, а також медичні і соціальні послуги для потерпілих на виробництві, осіб з інвалідністю, які раніше було призупинено на вимогу законодавства.

09:09:20 07.12.2020

ОБЕРЕЖНО – ОЖЕЛЕДИЦЯ!

     Аналіз виробничого та побутового травматизму показує, що абсолютна більшість випадків травматизму трапляється в результаті падінь під час пересування людей. Наслідком такого травмування є тривала втрата працездатності та інвалідність. В осінньо-зимовий період вірогідність падінь значно зростає,тому для попередження травмування працівників під час виконання виробничого завдання при пересуванні пішки або на транспортному засобі в період складних погодних умов необхідно на підприємстві проводити працівникам позаплановий інструктаж з питань охорони праці щодо їх поводження при виконанні робіт в складних погодних умовах, а водіям транспортних засобів - інструктажі з безпеки дорожнього руху. Щоб зменшити вірогідність падіння під час пересування пішки в ожеледицю, необхідно дотримуватись наступних основних правил поводження:                                     

12:58:14 03.12.2020

Безпека праці в зимовий період

Забезпечення належного стану охорони праці та пожежної безпеки підприємства стає особливо актуальним в  зимовий період. Холодна погода вносить свої корективи в експлуатацію протипожежних систем та обладнання, використання опалювальних приладів створює додаткову небезпеку виникнення пожежі. Роботодавець повинен прикласти максимум зусиль для захисту працівників та виробництва від пожеж в опалювальний період та переглянути порядок використання протипожежного оснащення .

12:55:47 03.12.2020

Соціальний захист людей з інвалідністю внаслідок виробничих травм – одне із пріоритетних завдань Фонду

Генеральна асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем людей з інвалідністю з метою звернення більшої уваги на потребу їх інтеграції у суспільство. Завдання Всесвітньої програми дій, до якої долучилася й Україна, полягає у проведенні ефективних заходів для запобігання інвалідності та відновлення працездатності постраждалих.

12:53:43 03.12.2020

2,2 мільйона українців знаходились на лікарняних і декретних за підсумками 11 місяців

Упродовж січня–листопада Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування заяви-розрахунки на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання для 2,2 млн застрахованих осіб.

09:50:18 03.12.2020

У Фонді відсутні затримки із фінансування лікарняних, оплата здійснюється вчасно та в повному обсязі

У зв’язку із заявою одного зі спікерів у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1» щодо затримок фінансування лікарняних українським працівникам офіційно заявляємо, що Фондом соціального страхування України здійснюється фінансування матеріального забезпечення, у тому числі допомог за листками непрацездатності і по вагітності та пологах, в оперативному режимі із випередженням встановлених законодавством термінів. На сьогоднішній день у Фонді відсутні затримки з фінансування за усіма статтями видатків.

12:38:04 01.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора