Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

Сьогодні, 28 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Сергій ЦАБЕХА із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Сергію Олександровичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю міцного здоров'я, щоб Ваща життєва дорога рівно стелилася в щасливе майбутнє. Стійкості, мужності, бойового духу, впевненості у своїх діях. Нехай безмежна Божа милість Ваше життя оберігає, дарує мир та віру в Перемогу. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:08:42 28.02.2024

Сьогодні, 28 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Василь ФЕДОРЧУК із села Плиски, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Василю Васильовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю здоров'я, мужності, сили, відваги. Нехай в душі панує бойовий настрій, а Ваше серце буде зігріте теплом, любов'ю, повагою рідних та близьких. Бажаю, щоб Ваша відвага і сталевий дух стали прикладом для наслідування. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:04:03 28.02.2024

28 лютого в Україні відзначають День штурманської служби авіації Збройних Сил

З нагоди свята щиро вітаю всіх, хто пішов в авіацію, вірно й віддано служить українському народові! Основні задання штурманів складні і серйозні. Це прокладання курсу за допомогою спеціальних карт чи технічних засобів, перевірка справності навігаційних пристроїв. У військовій авіації вони можуть виконувати націлювання бомб на вказаний пункт, робити фотографії та відеозйомку. Таких людей ще називають "навігаторами". Крім відмінних знань літака, потрібні технічні, обчислювальні здібності. Особливо важливими є вміння штурманів під час тактичних боїв. Зі святом, шановні вартові миру над українським небом. Щиро бажаю вам успіхів у службі, вдалих повернень після кожного злету, щастя та добробуту вашим родинам! Разом до Перемоги! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:01:35 28.02.2024

Сьогодні, 26 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Олександр БУНДЯ із села Сиволож, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Олександре Івановичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Добра і миру, приємних подій. Здійснення задумів, планів і мрій. Щастя безмежного, злетів найвищих, шляхів до мети легких і найближчих. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:13:36 26.02.2024

Вітаю всіх дівчат і жінок з Днем української жінки у День народження Лесі Українки!

Українки - найкращі у всьому світі! Чарівні, милі, красиві, вродливі, талановиті, стійкі, витривалі, незламні, нездоланні, сильні духом і вірою, мудрі! У найтяжчі часи новітньої історії України Українки відкрили всю свою справжню сутність і стали прикладом, еталоном жіночності! Символом стійкості, непохитних принципів і патріотичних позицій була одна з центральних постатей української культури - Леся Українка, постать якої продовжує жити й донині в її творчості та ідеях, які вона слідувала. Вітаю зі святом і бажаю всіх життєвих гараздів, всього самого найкращого, світлого і доброго, щастя, віри, надії, любові під мирним небом України!!! З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:04:57 25.02.2024

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Віктор СОХАЦЬКИЙ із села Велика Загорівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Вікторе Григоровичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю, щоб Ваша життєва дорога рівно стелилася в щасливе майбуття, щоб поряд були справжні друзі і тільки хороші, доброзичливі люди. Нехай успіхи будуть щоденними, мрії – здійсненними, а щирі почуття – взаємними. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирене небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:10:00 24.02.2024

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Олексій ТРОЦЕНКО із села Махнівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Олексіє Вікторовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Від душі бажаю, щоб з кожними днем здоров'я додавалося, невдачі віднімалися, успіхи множилися, а радість і щастя завжди було з ким розділити. Нехай Всевишній дарує вам квітуче довголіття у мирі і добрі серед найдорожчих Вашому серцю людей! Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирене небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:09:34 24.02.2024

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, святкує свій День народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник Олександр ГОЛОВАНЬ із села Махнівка, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Олександре Миколайовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю Вам доброї погоди в серці і душі, здоров'я, щастя на всі прийдешні літа. Нехай Ваше життя благословляється любов'ю, теплом і повагою. Не знайте ані бід, ані тривог. Нехай ніщо не порушує Вашого спокою, а всі намічені плани реалізуються чітко і в строк. Нехай Господь завжди опікується Вами! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:56 24.02.2024

Сьогодні, 23 лютого, свій 96 День народження відзначає жителька села Велика Загорівка Валентина Іванівна ХАРЕВИЧ

Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади. У кожного з них - своя історія, свої секрети довголіття. Ці люди є очевидцями чималих історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості Шановна, Валентино Іванівно! Бажаю Вам міцного здоров’я, довгих літ щасливого та мирного життя. Нехай воно завжди наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Нехай у Вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя! Від імені сільського голови Марини ВІРКО, з нагоди дня народження, іменницю привітала староста Великозагорівського старостинського округу Олена СМАЛІЙ. З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

09:08:52 23.02.2024

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

Це свято, яке не лише нагадує про культурне розмаїття і багатомовність світу, а й про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Міжнародний день рідної мови започаткували у листопаді 1999 року. Варто підкреслити, що боротьба за збереження та утвердження української мови має свою тривалу історію, яка вийшла на принципово новий рівень після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Нині українська мова для кожної людини є не лише важливим елементом культурної свідомості, а й маркером розпізнання «свій – чужий». Вона ввібрала в себе весь досвід та традиції попередніх поколінь. Без своєї мови, самобутньої культури немає народу. Саме мова – наша найсильніша зброя, і, водночас ,наш найдорожчий скарб. З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику вагу рідного слова та особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Адже, як казав Олесь Гончар: «Мова – це доля нашого народу, і вона залежить від того, як ревно ми всі плекатимемо її». З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:06:33 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора