A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Міграційна служба інформує

ПІДТРИМАЛИ АКЦІЮ "ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ".

ПІДТРИМАЛИ АКЦІЮ  З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне  і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недаром в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати. Вже не перший рік Борзнянська центральна районна бібліотека проводить акцію «ПОДАРУЙ  БІБЛІОТЕЦІ  КНИГУ».   Напередодні працівники Борзнянського РС УДМС України в Чернігівській області долучилися до проведення акції. Прочитані книги завідувач підрозділу Галина Толочко вручила директору бібліотеки Ларисі Волошин.

12:55:47 18.11.2019

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ ЗА КОРДОНОМ

Незабаром для всіх школярів почнуться довгоочікувані зимові канікули. Чимало батьків планують відпочинок та оздоровлення дітей за кордоном, тому варто завчасно подбати про наявність паспортних документів для виїзду за кордон у дітей, адже виготовлення даного документу займає до 20 робочих днів, а у терміновому порядку до 7 робочих днів.

15:04:30 11.11.2019

БОРЗНЯНСЬКА МІГРАЦІЙНА СЛУЖБА ІНФОРМУЄ

16.10.2019 року завідувач Борзнянського РС УДМС України в Чернігівській області Галина Толочко прийняла участь у нараді з підведення підсумків роботи за 9 місяців поточного року Ніжинського МВ, Бахмацького РС, Борзнянського РС та Ічнянського РС, під керівництвом начальника Управління Ксенії Лук’янець.

15:01:48 23.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора