A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Фонд соціального страхування України інформує

У листопаді потерпілі отримали 906 мільйонів гривень щомісячних виплат

Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж листопада отримали майже 170 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин. Виплати профінансовано вчасно та в повному обсязі для потерпілих з усієї України, зокрема тимчасово окупованих територій.

11:15:08 29.11.2022

ФССУ завершив фінансування щомісячних страхових виплат – потерпілим направлено 906 млн грн упродовж листопада

Навіть під час воєнного стану щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві продовжують виплачуватись Фондом соціального страхування України вчасно та в повному обсязі. Страхові виплати фінансувались вчасно навіть під час активних бойових дій і для потерпілих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

16:14:13 22.11.2022

За час війни ФССУ виплатив 10 млрд грн лікарняних і декретних допомог

З початку повномасштабного вторгнення фахівці Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві доклали всіх зусиль, аби виплати за лікарняними не призупинялись навіть в найскладніших обставинах – тож лікарняні і декретні допомоги продовжували виплачуватись навіть в умовах активних бойових дій, у тимчасово окупованих регіонах, для працівників, які евакуювались за кордон, або чиї роботодавці не змогли подати лікарняні на оплату.

16:13:34 22.11.2022

Фонд напряму нарахував евакуйованим працівникам 27 млн гривень допомог

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати державний страховий захист у повному обсязі для всіх українців – зокрема для тих працівників, чиї роботодавці не можуть дотриматись процедури нарахування лікарняних через бойові дії.

11:06:42 16.11.2022

За час окупації Херсонщини ФССУ виплатив 100 мільйонів грн лікарняних, декретних і страхових виплат мешканцям області

Упродовж усього періоду, доки Херсон очікував звільнення від окупантів, мешканці області продовжували отримувати лікарняні та декретні допомоги від Фонду соціального страхування України. Навіть в періоди активних бойових дій вчасно та в повному обсязі фінансувались щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві.

16:10:07 14.11.2022

Охорона праці на підприємствах в опалювальний сезон

  Забезпечення належного стану охорони праці та пожежної безпеки підприємства стає особливо актуальним в опалювальний період. Холодна погода вносить свої корективи в експлуатацію протипожежних систем та обладнання, використання опалювальних приладів створює додаткову небезпеку виникнення пожежі.

12:20:35 07.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора