A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання

10 квітня 2024 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Плисківської сільської ради під головуванням сільського голови Марини ВІРКО

На засіданні розглянуті питання: - про продовження цілодобового перебування дітей в інституційних закладах; - про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; - про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, дитина, яка залишилися без батьківського піклування; - про неналежне виконання батьківських обов'язків. У ході засідання було заслухано членів комісії, з'ясовані обставини по кожному питанню окремо. Усі питання вирішені виключно в інтересах дітей. Засідання комісії пройшло в конструктивному діалозі. З повагою і шаною, сільський голова Марина ВІРКО.

16:59:49 10.04.2024

Сьогодні, 09 квітня 2024 року, свій ювілейний день народження святкує доброзичливий чоловік, працьовитий та відповідальний фахівець своєї справи, розважливий та мудрий головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту – Ярослав ЛЕМЕШКО

Шановний, Ярославе Сергійовичу! У цей святковий день прийміть мої найщиріші побажання доброго здоров'я і щастя з нагоди Вашого дня народження! Бажаю, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами. Від щирого серця бажаю успіху та твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку колег та близьких людей. Нехай збуваються Ваші мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи і вистачає сил та енергії для нових звершень. Нехай всі Ваші бажання стануть реальністю, а пані Удача відвідує Ваше життя частіше. Успіхів Вам у роботі, сонячних днів, добробуту і родинного затишку, щодня приємних сюрпризів, натхнення, нових здобутків, гармонії і щедрих Божих благословінь під мирним українським небом! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:26:35 09.04.2024

Сьогодні, 08 квітня 2024 року, свій день народження святкує директор Плисківського закладу дошкільної освіти – Євгенія ГОРІЛА!

Шановна, Євгеніє Ігорівно! Сьогодні, в Ваш день, бажаю Вам, щоб у Вашому житті часто траплялися радісні події, здоров'я було міцним, в будинку – мир і достаток, щоб все задумане збувалося і радість була Вашим гостем кожен день. Бажаю сміливо і впевнено крокувати по життю. Нехай на Вашому шляху зустрічаються тільки хороші люди, які викликають позитивні емоції. Залишайтеся такою ж життєрадісною, жіночною, веселою і сміливою! Мирного неба, безпечного життя та рясних Божих благословінь! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями,  сільський голова Марина ВІРКО.

08:18:46 08.04.2024

8 квітня - День працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військових комісаріатів)

Сьогодні ми є свідками відродження та змін в нашій армії і можемо з упевненістю стверджувати – вона готова показати належну обороноздатність. Вагомий внесок у зміцнення оборони нашої країни, становлення справжнього українського війська забезпечують на місцях ТЦК та СП і саме на їх працівників лягає обов’язок відбору тих людей, яким ми довіряємо оберігати найцінніше у нашому житті – спокій та мирне небо над головою. Шановні працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки! Бажаю Вам сил і незламної волі, стійкості характеру й наснаги у виконанні надзвичайно важливого завдання – мобілізації всіх ресурсів для формування професійної армії. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:16:25 08.04.2024

Сьогодні, 08 квітня 2024 року, святкує свій день народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник - Олег ШОСТАК із села Сиволож, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Олеже Михайловичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Хай Всевишній дарує Вам міцне здоров'я і довголіття. Від душі бажаю злагоди й достатку, спокійного, мирного, радісного життя в теплому родинному колі. Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:13:17 08.04.2024

У першу неділю квітня відзначається День геолога

Геологія – це не просто наука, а геолог – не просто професія! Це – величезна можливість проникнути в загадки природи, доторкнутися до іще незвіданого та зробити своє відкриття. Саме завдяки геологам складається літопис Землі, відкриваються нові родовища, пізнається наша планета та прогнозується її розвиток. Від щирого серця вітаю працівників геології, геодезії та картографії України з професійним святом – Днем геолога! Прийміть щирі слова вдячності за Ваш внесок у розвиток геології, який дозволяє нашій країні жити, використовуючи багатства надр нашої землі! Ваша нелегка праця заслуговує високої шани. Бажаю Вам щастя, добра і злагоди, тепла і достатку Вам і Вашим родинам, великих успіхів на Вашій професійній ниві, міцного здоров`я, миру та благополуччя! Переконана, Ваш професіоналізм, творчий неспокій, наполеглива, цілеспрямована, сумлінна праця і далі відіграватимуть значну роль у примноженні народного багатства, зростання добробуту українського народу, економічного могуття держави. Бажаю знайти родовища, які дозволять нашій рідній Україні бути завжди процвітаючою! Нехай поклик душі веде Вас до нових перемог. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:05:14 07.04.2024

Щорічно, 7 квітня, у світі відзначають важливу подію - День здоров'я

Суть цього свята полягає в тому, щоб нагадати людям про те, як важливо зберігати бадьорість духу і хороше самопочуття. Саме 7 квітня 1948 почала свою діяльність Всесвітня організація охорони здоров'я, яка проводить безліч досліджень і займається питаннями поліпшення якості життя населення планети. Стан здоров’я населення викликає занепокоєння та є однією з найактуальніших проблем багатьох країн світу, адже здоров’я населення – одна з головних складових національного багатства країни. Здоров’я – це не тільки відсутність хвороб. Здоров’я – це стан фізичного, душевного та соціального благополуччя. Це - дуже актуально для нашого часу, нашого народу, нашої країни… У світі вже визнано, що якою б досконалою не була діагностика захворювань та їх лікування, зупинити зростання хронічних неепідемічних та інфекційних захворювань неможливо, якщо серйозно не займатися профілактикою, підвищенням рівня медичної та санітарної культури населення, формуванням здорового способу життя. Споживати чисту воду, раціонально харчуватися, дихати свіжим повітрям, мати доступ до безпечних умов життя – основа нашого здоров’я. Турбота про своє здоров'я не має бути проблемою, турбота про своє здоров'я повинна бути способом життя. Бережіть своє здоров'я та будьте здорові, адже піклуватися про своє здоров’я – це актуально, модно і престижно. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:03:12 07.04.2024

Сьогодні, 6 квітня, у світі відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

23-го серпня 2013-го року Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію № A/RES/67/296, в якій проголосила 6-е квітня Міжнародним днем спорту на благо миру та розвитку. Цей день обраний не випадково. Власне , 6 квітня 1894р. у місті Афіни розпочалися І Олімпійські ігри сучасності. Спорт на благо миру та розвитку — ключове формулювання цієї міжнародної події, яке підкреслює важливість і необхідність даного виду загальнолюдської діяльності для всіх нас, суспільства, держави, урядових та неурядових організацій. Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання , благополуччя. Україна щороку активно долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.

08:02:39 06.04.2024

Сьогодні, 5 квітня, свій день народження відзначає начальник служби у справах дітей – Олена ПИЛИПЕНКО!

Шановна, Олено Миколаївно! Від щирого серця хочу привітати Вас з днем народження та побажати, щоб Ваше життя завжди було наповнене щастям, здоров'ям та доброю вдачею, щоб нічого не було втрачено, а всі плани та мрії збувалися! Нехай Ваш будинок буде повною чашею, робота вдається, а довкола завжди будуть готові підставити плече рідні та друзі. Бажаю ніколи не здаватися, а назад озиратися тільки з гарними спогадами, вперед дивитися з упевненістю у власних силах і доброю надією, залишатися чудовою людиною з люблячим серцем та відкритою душею! Нехай Ваше колесо життя ще довго котиться рівною доріжкою без перешкод під мирним небом! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:11:37 05.04.2024

Сьогодні, 04 квітня 2024 року, святкує свій день народження житель Плисківської територіальної громади, наш захисник - Анатолій БАЛЬМАН із села Плиски, який боронить нашу країну від ворога

Шановний, Анатоліє Вікторовичу! Щирі вітання, многая літа! Доземний уклін за відважність, боротьбу зі злом та наближення Перемоги! Вірю і довіряю! Благословенного вам року і найшвидшого повернення в обійми рідних з перемогою! Бажаю Вам міцного здоров'я, Господнього благословення, успіхів у всіх хороших справах! Нехай стежина Вашої долі буде рівною, довгою, без труднощів і невдач, хай ніякі життєві хмари ніколи не затьмарюють безкрайні небеса Вашого щастя! Дякую за мирне небо, мужність, за те, що Ви є! Рідня, наша громада і вся Україна чекає Вас з Перемогою! З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.

08:32:07 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора