A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ФССУ направив 885 млн грн на підвищені щомісячні страхові виплати потерпілим та їх родинам

Дата: 22.04.2021 17:30
Кількість переглядів: 246

Фонд соціального страхування України 19 квітня завершив фінансування щомісячних страхових виплат за березень. Страхові виплати було профінансовано у збільшеному розмірі відповідно до проведеного з 01 березня перерахунку на 11%.

Загалом на щомісячні виплати за березень ФССУ направив 885 млн гривень, зокрема для здійснення перерахунку додатково було направлено 86,7 млн грн. Нагадаємо, виплати таких допомог здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.

У результаті проведеного перерахунку розмір щомісячних страхових виплат у середньому зріс на 430,2 гривні.

Підвищені виплати отримали 200 тисяч потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві і профзахворювань, а також члени їх родин у разі смерті потерпілих.

Нагадаємо, щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі профхвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності. Також зазначені виплати фінансуються для осіб, які мають право на виплати в разі смерті потерпілого.

Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора