A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВДЯЧНІСТЬ ПЛИСКІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО

Дата: 20.02.2021 10:11
Кількість переглядів: 242

Меценатство в Україні має свою давню історію і було поширене по всій Україні. Уславлені імена українських підприємців-меценатів Терещенків, Ханенків, Попових та інших вписані в ту історію назавжди. Ще Володимир Мономах у своєму «Повчанні» закликав своїх дітей не лінуватися творити добро. Здатність чинити добро та приносити благо закорінена у самому людському єстві. Для кого в порядку речей була конкретна допомога ближньому і дальньому. Не за допомогу у відповідь, і навіть не за "спасибі", а просто так. Бо щось заважало цим людям просто жити тільки заради себе самих і кола своїх рідних. Але як раніше, так і зараз одна з найпоширеніших та найефективніших форм благодійності пов`язана з меценатством.
Михайло Миколайович Голиця – це ім’я відоме, не тільки кожному хто проживає в Плисківській громаді, але далеко за її межами. Український підприємець і футбольний функціонер. Голова правління холдингової компанії «Київміськбуд». Почесний президент футбольного клубу «Єдність» (Плиски). Депутат Київської міської ради 22, 23, 24 і 25 скликань. Михайло Миколайович має державні нагороди: Орден «За заслуги» II і III ступенів, медаль «В пам'ять 1500-річчя Києва», нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Почесною грамотою Верховної Ради України, має Подяки від Київського міського голови. Заслужений юрист України. Меценатство Михайла Миколайовича Голиці починається з прискореного биття серця, не байдужого до рідної землі, з патріотизму. Не обов’язково з великої літери, а того, що вміщується в одній-єдиній людській душі, заполоненій прагненням добра і любові до ближнього, до рідної краю, до рідної землі. Можливо, саме в цьому й міститься тайна тих перспектив, які він бачить у розвитку рідного Плисківського краю. Він завжди відгукується на допомогу для вирішення проблем. Висловлюю слова вдячності Михайлу Миколайовичу Голиці за розуміння та підтримку, за розвиток громади, а саме за допомогу у відкритті поліцейської станції у с. Плиски Плисківської територіальної громади.
Цінуємо Вашу людську щедрість і розуміння наших проблем та надіємося, що і надалі наша співпраця стане ще більш міцнішою.
Шановний, Михайле Миколайовичу, Ви - приклад благодійності, служіння народу громади. Хай Вам Бог посилає своє благословіння на Ваші добрі діла! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.
Плисківський сільський голова МАРИНА ВІРКО щиро дякує  КП « Перспектива», колективу Плисківської сільської ради, Старостам, Депутатському корпусу та Виконавчому комітету.
Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого Плисківського краю!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора