A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

#пробація_Борзна Підсумки співпраці з волонтером пробації протягом 2020 року

Дата: 29.01.2021 12:07
Кількість переглядів: 234

Понад 700 активних громадян уже стали волонтерами пробації в Україні.

Волонтерство – справа добровільна та безкорислива. Це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання – те, що спонукає людей до волонтерства.

Їх участь у проведенні профілактичної роботи з клієнтами пробації є однією із запорук створення справедливого і безпечного для кожного суспільства, яке прагне жити без правопорушень.

Вже рік Борзнянський районний сектор філії Дежавної установи «Центр пробації» в Чернігівській області співпрацює з Носенком Олександром Анатолійовичем пастором Об’єднаної Церкви Повного Євангелія «Українські Жнива», який є нашим волонтером.

Олександр Анатолійович також мав складний життєвий шлях, був засуджений, але здолавши тяжкий шлях реабілітації й ресоціалізації, вирішив допомагати працівникам пробації у спілкуванні з людьми, які оступилися в житті, аби мотивувати їх власним прикладом до боротьби зі злом і спокусами заради щасливого майбутнього.

Протягом цього року на базі Борзнянського районного сектору ним було проведено вісім  зустрічей  з особами, засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, на яких були присутні близько тридцяти таких осіб. З тим, хто цього потребував проводилась повторна індивідуальна бесіда. Налагоджений контакт та довіра, допомагають більше дізнатись про внутрішні хвилювання засуджених осіб,  краще їх зрозуміти, щоб згодом надати їм всю необхідну допомогу.

Шановний Олександр Анатолійович, ми щиро дякуємо Вам за вашу допомогу на шляху до зменшення рівня злочинності, та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Борзнянський районний сектор

філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора