A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ ВІРКО З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2020 13:20
Кількість переглядів: 205

Шановні  депутати, виконавчий комітет, працівники Плисківської сільської ради та  ветерани органів місцевого самоврядування Плисківської ОТГ!

Прийміть найщиріші мої вітання,  з нагоди Дня місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість органів  місцевого самоврядування, які  відіграють  важливу роль у демократизації суспільства, є найближчим  до мешканців територіальних громад та несуть  велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

Це свято, яке об’єднало  людей з активною життєвою позицією, лідерів нашої територіальної  громади, чудових організаторів, що переймаються проблемами людей громади. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток громади, якого очікують Ваші виборці.

Бажаю вам миру, міцного здоров’я, щастя, добра, нових звершень. Нехай цей святковий день додасть впевненості у завтрашньому дні, надасть натхнення для подальшої праці на благо громади, для її  розвитку  та задля зміцнення авторитету.

З повагою, сільський голова МАРИНА ВІРКО

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора