A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 17.11.2020 16:29
Кількість переглядів: 530

ПЛИСКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ  КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ  ВАКАНТНОЇ  ПОСАДИ  ПОСАДОВОЇ  ОСОБИ МІСЦЕВОГО  САМОВРЯДУВАННЯ  начальника фінансового відділу Плисківської сільської ради

Відповідно до розпорядження сільського голови №79 від 17.11.2020 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади місцевого самоврядування начальника фінансового відділу Плисківської сільської ради» оголошується конкурс.

 Вимоги до претендентів: знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Бюджетний кодекс, нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно використання коштів місцевого бюджету, одержання субвенції, практику їх застосування та інших нормативно-правових документів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги: освіта вища фінансово-економічна відповідного професійного спрямування (бакалавр, спеціаліст, магістр); досвід роботи за фахом на керівних посадах не менше 3-х років; вільне володіння державною мовою; досвід роботи в спеціалізованих бухгалтерських програмах.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСІ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я голови конкурсної комісії сільської ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції»;

  • копію документа, який посвідчує особу, карток фізичної особи платника податків;

  • копію трудової книжки, копію військового квитка (для військовослужбовців  або військовозобов’язаних);

  • довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності),

  • письмову згоду на проведення спецперевірки.

Особи, які працюють в сільській  раді, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

 

Документи приймаються протягом 30 днів із дня публікації оголошення до 17.12.2020 року включно.

Звертатися за адресою: Чернігівська обл., Борзнянський р-н. с.Плиски, вул.Незалежності, 33. Телефон: (04653) 2-71-31, e-mail: pliskirada@ukr.net (Додаткову інформацію можна отримати на сайті сільської ради в розділах «Новини та оголошення» http://plyskivska.gromada.org.ua/ ).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора