A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Оперативні дані щодо ситуації по захворюванню на COVID-19 в Борзнянському районі 25 серпня 2020 р.

Дата: 26.08.2020 14:35
Кількість переглядів: 232

 

За інформацією Борзнянського міжрайонного відділу Чернігівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України повідомляємо, що станом на 25 серпня у Борзнянському районі зафіксовано 21 випадок захворювання на COVID-19. Шість пацієнтів (із м. Борзна, с. Красностав та с. Сидорівка) знаходяться на госпіталізації в Борзнянській районній лікарні. Чотирнадцять (жителі м. Борзна, с. Воловиця, с. Комарівка, с. Красностав та с. Сиволож) – знаходяться на амбулаторному лікуванні вдома. Один житель Борзнянського району лікується в стаціонарі КНП «Чернігівська ЦРЛ». Також в стаціонарі інфекційного відділення КПН «Борзнянська ЦРЛ» знаходиться 3 пацієнти із діагнозом COVID-19 з Бахмацького та 1 з Ічнянського районів.

На жаль, ще один летальний випадок. Помер 69-річний пацієнт з діагнозом COVID-19. Він мав супутні патології, які і ускладнили перебіг хвороби. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким померлого.

Нагадаємо, за час пандемії в Борзнянському районі захворіло 39 людей, з них 15 одужало, 2 хворих померло, також померла одна людина із супутнім діагнозом COVID-19.

Шановні громадяни!

COVID-19 – не вигадка, це загроза здоров’ю та життю Вашому та Ваших рідних і близьких людей. Її поширення залежить від кожного з нас. Якщо Ви впевнені в своєму здоров’ї, то поряд з Вами є ті, хто може програти цю боротьбу.

Настійливо рекомендуємо слідувати рекомендаціям Міністерства охорони здоров’я, а саме: дотримуватися соціальної дистанції, правил особистої гігієни, уникати скупчення людей та використовувати захисні маски у громадських місцях. У разі виявлення у себе перших симптомів ГРВІ НЕГАЙНО звертатися до лікаря! Симптоми хвороби змінюються. Самолікування може призвести до сумних наслідків.

Ваша відповідальність до свого здоров’я може врятувати життя інших людей.

Бережіть себе!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора