A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ПЛИСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 13.07.2020 14:19
Кількість переглядів: 253

Уряд заборонив роботу вночі розважальних закладів на всій території країни!
Кабінет міністрів України 11 липня опублікував на своєму сайті змінену постанову з доданням заборони роботи після 23-ї та до 7-ї години ранку розважальних закладів і ресторанів. Постанова N588 датована 8 липня, проте оприлюднена 11 липня.
Не можна працювати в нічний час розважальним закладам і суб'єктам господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанам, кафе, барам, закусочним, їдальням, кафетеріям, буфетам тощо). Однак у постанові таки лишається можливість надавати послуги громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
Заступник міністра охорони здоров'я та головний санітарний лікар Віктор Ляшко: "Така заборона не дозволятиме нічним клубам працювати вночі під маркою закладу громадського харчування. Саме в нічних клубах неможливо контролювати соціальну дистанцію та інші обмеження для закладів громадського харчування. Тому, обмежуючи час діяльності закладів громадського харчування, ми не дозволяємо таким чином працювати нічним клубам, які могли відкриватися і працювати під маркою закладу громадського харчування. І це буде дієвим заходом, який буде впливати на усунення скупчення людей на обмеженому просторі і без дотримання соціальної дистанції."
 Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідальність за порушення цих норм чинного законодавства несе власник закладу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора