A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

В.М.Лестуха - один з найкращих синів України

Дата: 09.01.2019 08:51
Кількість переглядів: 335

Сьогодні разом з родиною відвідали могилу нашого героя. 9 грудня, четверта річниця з дня смерті Героя України, одного з її найкращих синів, який захищав свою Батьківщину, нашого земляка, Лестухи Володимира Михайловича. 
Володимир у 1993 році пішов першого класу ЗОШ міста Бахмача. Закінчивши дев’ять класів загальноосвітньої школи, у 2002 році поступив у Борзнянський державний сільськогосподарський технікум. В 2006 році призваний на строкову службу (95-а аеромобільна бригада м.Житомир). Повернувшись з армії, працював. Після початку бойових дій у зоні АТО Володимир Лестуха прийняв добровільне рішення захищати свою державу. Пройшов навчання у Львові. Потім вирушив у м.Щастя. Потрапив до 80-ої окремої високо-мобільної десантної бригади, у складі якої боронив околиці міста 120 днів. 
Кожного року 9 грудня ми згадуємо та вшануваєм пам’ять одного з Героїв України, нашого земляка, Володимира Михайловича Лестуху, який віддав своє життя у 2015 році за трагічних обставин у місці розташування військової частини, похований у селі Велика Загорівка. 
Пам’ять про Володимира Лестуху завжди житиме в наших серцях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора