A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

День вчителя

Дата: 05.10.2018 09:16
Кількість переглядів: 572

Щороку, у першу неділю жовтня, вся країна вітає вчителів із професійним святом.
Тож 5 жовтня 2018 року у Плисківському БК відбувся святковий концерт, присвячений Дню вчителя.
В залі зібрались ветерани освітянської ниви та вчителі закладів освіти нашої громади. Освітян з професійним святом привітала голова Плисківської об’єднаної територіальної громади Марина Вірко, вручила грамоти й подарунки. 
Також отримали педагоги вітання від начальника відділу освіти, молоді та спорту Плисківської ОТГ Ірини Вернигор, яка подякувала колегам за їх щоденну клопітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя.
З поздоровленнями до освітян звернувся Олег Демченко, голова Первинної профспілкової організації працівників освіти і науки.
Святкову атмосферу створили працівники відділу культури та творчі колективи Плисківської громади. На сцені прозвучали найщиріші привітання та побажання педагогам, пролунали пісні зі словами вдячності та поваги.
Із року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях – його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого залишиться в пам’яті на все життя. Зі святом шановні вчителі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора