A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

З Днем торгівлі !

Дата: 27.07.2018 11:36
Кількість переглядів: 649

       Завжди й у всі часи його величність Торгівля мала найважливіше значення в економічному житті переважної більшості регіонів. Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професія "продавець" одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

       У Плисківській громаді привітали працівників торгівлі: діючих підприємців і продавців, а також, людей, які присвятили цій професії все життя та пішли на заслужений відпочинок. Заступник Плисківського сільського голови Кравченко Сергій Михайлович вручив винуватцям свята квіти та подяки за сумлінну працю і професіоналізм. Творчі колективи з Великої Загорівки, Плисок, Махнівки та Сиволожа  у свою чергу подарували святкові концертні номери.   

       В цей День ми приєднуємося до привітань на адресу працівників цієї славної професії і бажаємо їм міцного здоров’я, хороших заробітків, менше клопоту і більше позитивних турбот! Зі святом Вас, дорогі працівники торгівлі, працівники комунального господарства і побутового обслуговування!

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора