A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Проект рішення №180 «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для продажу права оренди на земельних торгах на території Плисківської сільської ради»

Кількість переглядів: 67
Скликання: сесія восьмого скликання
Сесія: 7
Тип документу: Проект рішення
Дата: 26.04.2021
Номер документу: 180
Назва документу: Про розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для продажу права оренди на земельних торгах на території Плисківської сільської ради
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська  сільська  рада

БОРЗНЯНСЬКОГО  району  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  області

(сьома сесія восьмого скликання)

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

Про розробку технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для продажу

права оренди на земельних торгах

на території Плисківської сільської ради

 

Розглянувши пропозиції депутатів щодо впровадження відкритих економічних методів регулювання земельних відносин, розвитку інфраструктури первинного ринку землі, стимулювання ефективного землекористування на засадах ринкової економіки, залучення інвестиції для виконання програм соціально-економічного розвитку міста, керуючись ст. 124, ст.127, ст. 134-139 Земельного Кодексу України, ст.6 Закону України «Про оренду землі», п. 34 ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Плисківська сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Плисківській сільській раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої на території Плисківської сільської ради площею 55,1531 га, кадастровий номер 7420880800:03:001:4008, для подальшого продажу права оренди на земельних торгах.

2. Технічну документацію із землеустрою подати на затвердження сесії сільської ради.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Лендсервіс», згідно укладеного договору, забезпечити виконання робіт по розробці технічної документації із землеустрою, за свої кошти, з наступним відшкодуванням витрат виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лота, без залучення бюджетних коштів сільської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, комунальної власності, житлово – комунального господарства, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

Сільський голова                                                    М.О. Вірко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора